ahojte. chcela by som sa vas opytat, ako to robite vy, po orale so semenom... dievcata, co robite vy, chlapci, co sa vam paci, ked dievca urobi...
Čo so semenom?-sex
a co takto si to nechat nastriekat na telo a potom to utriet servitkou? to by bol kompromis...
ja to davam do servitku a potom do koša....a som vysmiata cely den.
Veď to nechutí zle tak neviem čo taký odpor voči tomu....
rada pristupim na vsetky priatelove napady, ale je jedna vec ktoru by som neurobila a to spapat spermie, to naozaj nie riesime to tiez vreckovkou, som rada ze ma moj priatel v tomto toleruje...
tak ak jej to nechuti tak to spravit do hygienickej vreckovky a sup do kosa...u nas to tak fungovalo a nikto sa na nikoho neurazal
opijka ja by som radšej spapal teba za odmenu za príspevky :D
spapať.
asi ťažko adrianos..s priateľom mam sex každý deň..niekedy aj tri krát...takže... a je to horké..neviem možno mam viac rozvinuté horké receptory chuti :-D však si skús všetko spapť:)
Horké ? No neviem skor také bez chuti a akoby trolinku slane ale fakt skoro bez chuti ... MOžno keď priateľ nemal dlhšie sex týždeň a tak možno vtedy to môže byť hustejšie a menej chutne :D ASom tu niekde na fóre videl, že čím redšie tým chutnejšie.. ako dobrá úmera :D
veľa?? :-D o to ani nejde..skôr..v hrdle je tá chuť dosť horká...:-) ale tak dievčatá..povedzme si..čo by sme neurobili pre to aby sme videli svoje lásky spokojné?? pozrite čo oni pre nás robia..:-) nie je to zase až taká zlá chuť..dá sa to vydržať...síce:_D viem si predstaviť čokoľvek iné..:-) ale pre spokojnosť..:-) čo by nie