ahojte. chcela by som sa vas opytat, ako to robite vy, po orale so semenom... dievcata, co robite vy, chlapci, co sa vam paci, ked dievca urobi...
Čo so semenom?-sex
Ja to prehltam, lebo frajera to vzrusuje... Mne je z toho dost zle, tak to vseliak maskujem, alebo sa tomu niekedy vyhnem, dohonim rukou a podobne..
ja najradsej na prsia, priatelka ich ma fakt velke (4), zvyknem sa vsak vystriekat do analu, neviem preco ale vzrusuje ma to
Do ust alebo na brusko. Niekedy maval priatel veelmi horke semeno, nedalo sa to zhltnut...ale teraz je to uz o.k
Ja to zjem,niekedy mi ostrieka chrbát a potom ma s tým vymasíruje. Výborne to klzá.
ked to nechces do ust a zjest tak si to daj vystriekat iba na tvar bo na prsia aj to je v pohode.... :)
ja posledne roky vystrek do ust nepraktizujem, nejak to u mna stratilo pointu.. =;)
ked citim, ze to na neho ide, tak ho chytim do ruky a dorobim tak.. =;) pri fajke vacsinou na jeho brusko =;)
po sexe zase dnu alebo na chrbat.
urob to co ti vyhovuje, u mna je to raz na mna, inokedy za to ide na, zalezi od toho ci sa dokonci on alebo ho ja rucne dokoncim, ale zatial nikdy nie do ust :), akobsi ma ten moj drahy vzdy odtiahne
Lucy, to je jedno co s tym potom spravis, osobne uz vtedy nevnimam cize mi je to sumafuk;)