cisarsky rez

chichichichi

ahoj je to aj podla toho aky budes mat ten cisarsky ci v uplnom spanku alebo len epidural a budes pri vedomi a budes vsetko pocut ...ja som prezila strasny cisarsky mozno aj koly tomu ze som mala velmi velke babo ale keby som mohla na buduce normalne nevahala by som!!!!!

rybka17

waw takze nieje to az take strasne po porode a nastrihu? zeny po normalnom porode piste este chcem viac pozitivnych prispevkov :-))

gabgab

rybka, keby to bolo ako si myslis, tak by bola planeta plna nestastnych zien neschopnych mat normalny sex

tak ako hovori datelinka, po porodoch to byva este intenzivnejsie, vsetko sa ti vrati do normalu, nepocuvaj take reci

datelinka

rybka, to si prosim ta kde citala? v nejakom horore?
ja ti poviem len za seba, rodila som dvakrat prirodzene a pouzivam tampony, na konci dokonca aj mini. co sa tyka pohlavneho styku, moze byt este intenzivnejsi a zena vzrusivejsia.

rybka17

ja tiez rozmyslam ze by som si nejak vybavila cisarsky...nejde mi to tie bolesti pri normalnom porode, ale o to ze si to "tam dolu" nechcem znicit na cely zivot...citala som hrozne pribehy o tom ako uz si nikdy po porode neuzili zeny poriadny sex alebo nemozu pouzivat tampony lebo su tam dolu sirsie...

sob rudolf

Dobré vedieť, no obávam sa, že v oblasti prianí treba popracovať hneď po predchádzajúcich Vianociach, nie teraz, keď už začíname s distribúciou darčekov. Uvidíme čo sa dá robiť:).

datelinka

tak sob, on riskuje alebo my riskujeme? to by tu upadala kazda tema, bez jeho hodnotnych prispevkov, nie?
sprav si orechovy rez, alebo slonie slzy, ako gibson :-)))
aaa, sobik, co pre mna chysta santa? ja by som velmi chcela, co chcela, potrebovala naramkove hodinky. uz ma nebavi stale vytahovat mobil a cumiet tam na hodiny...