chcem sa spytat,ci mozu nastat nejake komplikacie pri cisarskom reze..rozmyslam nad nim,lebo pred normalnym porodom mam obrovsky strach..
cisarsky rez
Neodporúčam. Čo kvalitná predoperačná príprava? Riskuješ, že ťa stratíme.
datelinka- Tema sa tu zasekla......
A neviem co mam dalej s cestom robit...:(
Asi si urobim cisarsky rez...
co sa ti zaseklo? ta seklo v krizoch?
datelinka- no rad by som...ale sa to tu zaseklo a .....splaslo mi cesto:(((
nezahadzuj nic, denz, nechaj sa viest citmi, daj vsetky prisady ako treba, dobre vymiesaj a hlavne, vytiahni z rury prave vcas :-)))
datelinka- do kelu....a ja som uz v polke kolaca......
mozem ho zahodit:((
mamia ďakujem za odpoveď. ja viem, že kažá z nás je iná, ale chcela som proste vedieť tvoje pocity. lebo ja mám pocit, že by som ostala v riadnej panike. aj keď ťažko povedať, keď som to nezažila. mne tesne pred pôrodom vystúpila teplota, bola som hladná, smädná a tak vyčerpaná, že mi v tú chvíľu bolo všetko jedno a myslela som len na to nech už je po tom. a také okno aké som dostala počas tlačenia malého som nemala nikdy v živote. či mi to veríte alebo nie ja si pôrod vlastného syna absolútne nepamätám. posledné čo si pamätám je, že som dvakrát na výzvu doktora zatlačila potom dlho, dlho nič a k sebe som prišla až keď sa ma doktor pýtal ako sa malý bude volať. len z rozprávania manžela viem, ako mi dve sestričky malého vytláčali (muž mi vravel, že mal pocit že mi idú dolámať rebrá), že vraveli niečo že mi prestali kontrakcie a nakoniec vytlačili malého. len ja si na to vôbec nepamätám.
a kto zacal o receptoch? tu je len recept, ako prezit plnohodnotne a stastne tehotenstvo a zdravy fyziologicky porod :-)
datelinka- len tie recepty v cisarskom mi nijak nepasuju:))))
ale nie, denz, vsak poznas zlaty rez, to je zhruba to iste ako kralovsky :-)