Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kam sa chystate :D

barbinka

weira: to som tým nemyslela. mirka23 písala aj v inej téme a tú ste zrejme nečítali. takže neviete o čo sa jedná. samozrejme, že by sme mali s manželom spoločné peniaze, ale učite by som sa nenechala vydržiavať, že ja by som si len šunky váľala a on by drel. určite by som aj ja prispievala, to je všetko.

mimka

ahojte..takze moj nazor je tunis,turecko-o nicom more,cyprus-spina,grecko-pekne more,lenivy ludia,stale maju siestu a vsetko odkladaju na zajtra,spanielsko,taliansko-moc plne plaze,lezite tam hlava na hlave..u mna vedie jednoznacne egypt a stare dobre chorvatsko.vsetko zalezi aj od konkretneho miesta..

weira

barbi? a ty ked budes sa vydas budes si svoju cast dovolenky platit sama? pojdete na veceru , a ty si zaplatis svoje jedlo? kolko mas prosim ta rokov ? , moj muz mi jedine plati dovolenky, a ineho by som ani nechcela, nejakeho debila aby som cele leto pasla husy pred domom(aj jed husacinka je dobra:)) no ale to co si v prispevku zahlasila je dost detinske a hranici to s hlupostou

:)))))

preco by si ho mala brat za dovolenku :D TO AKO LEBO JEJ JU AKO MANZEL PLATI???????? ALEBO ZE NIEKAM IDU SPOLU :D, .............................. som bez slov :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))

mirka 23

No Barbinka, vôbec som si ho pre to nebrala, ja si dovolenky platím sama, nemysli si, že môj manžel je nejaký milionár. Ale keby bol chudák a musela by som ho živiť ja, alebo by sme bývali pri rodičoch, tak by sme sa tak skoro nevzali. No je dôležité, aby bol chlap v tomto normálny, aby dával peniaze na domácnosť, veď z niečoho žiť musíme.

DESmodka

ja som bola v Tunisku, ale mali sme po cely cas dovolenky take vlny ze sa nedalo kupat v mori, tak sme vacsinu casu travili pri bazene, ale kedze cely den to tam zilo, tak nam to ani more moc nechybalo.. sme chodili aspon na vecerne prechadzky po placi a sme sa tak trosku aj vyclapkali na brehu :), ale viac sa mi urcite pacilo v Egypte aj co sa tyka vyletom

elana

tunis-hammamet,ideme prvy krat.2xEgypt,velmi spokojny sme boli urcite sa tam zasa vratime.co sa tyka alkoholu v batozine sa to da prevazat,len so sbou do lietadla urcite nie.