Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kam sa chystate :D

agina

My sme boli v Egypte v septembri.Boli sme v Sharm el Sheikhu hotel Crowne plaza resort.Boli sme cez Hydrotour. Aj na pyramidach sme boli, bol to jeden z najlepsich vyletov.Odchadza sa v noci, cize v autobuse prespis celu cestu, takze 6 hodin ti ubehne ako voda a rano sme boli v Kahire.Nie je pravda, ze nemozes ist k pyramidam.My sme dokonca boli aj v Cheopsovej /najvacsej/ pyramide. Vstup do pyramidy stoji na nase 500,- ale poviem vam, neoplati sa. Strasne uzke chodby s nizkym stropom a stupa to nahor po takom rebriku ako pre sliepky. Sranda. Vzduch v pyramide je nedychatelny.Takze kto trpi klaustrofobiou, urcite neodporucam.Inak nie je tam nic na videnie.Hole kamenne steny, ziadne napisy, obrazky, ako sme si mysleli.Vystupa sa hore do nejakej miestnosti, kde je pri stene kamenny sarkofag, samozrejme prazdny. Nic ine tam nie je a zase idete dolu.Zbytocne vyhodene peniaze. Inak pyramidy - fascinujuce, nesmie sa odtial nic brat, ziadny kamienok.

lulus

ja som bola v tunise- tam sa mi az tak nepacilo, ale nemali sme doby hotel, ale boli sme sa tam previest na tavach po pusti, stalo to zato

v turecku bolo super, ale na vylet som nikde nebola

v egypte som bola 6krat a tam sa naozaj ist oplati, krasne more, prostredie, za dobru cenu mozete mat aj 5hviezdickovy hotel..k pyramidam urcite chodte, ja som tam bola 2krat a aj v najvacsich teplach, ved autobus je klimatizovany a hodku okolo pyramid zvladnete :) aj Giftun, Luxor bol pekny...

jurika**

ahojte ked niekto pojde do egypta, urcite sa chodte pozriet na pyramidy, budete banovat ze ked ste tam uz boli, nevideli ste to.
mirka23 k pyramidam sa da normalne ist, mozes si na nu aj vyliezt :P ak by sa dalo, co sa neda hehe, ale teda ja som tam bola predminule leto a bol isme celkom pri nich, jedine ta sfigna, akurat ju opravovali alebo co, tak pri nej sa nedalo byt uplne blizko. a je to sice 6 hodin cesta do kahiry, ale dá sa to vydrzat a oplatí sa. aj vidiet to mesto, a napluť si do Nílu :D

mirka 23

A na tie štvorkolky choď. Mne sa tam tiež veľmi nechcelo, ale môj priateľ chcel ísť, tak som išla, ale bolo super. Len si tam treba zobrať šatku, najlepšia je tá kockovaná čierno-biela, to tam majú všade a tí domáci ti ju na mieste zaviažu aby sa ti piesok nedostal do úst.

mirka 23

Ja som bola v Hurghade, no na tie pyramídy nebol veľký ohlas, Ešte sa popýtaj niekoho, kto tam bol, či sa to oplatí. Cestuješ tam asi 6 hodín, tí čo tam boli, tak mali zdravotné problémy asi 3 dni. A priamo k pyramídam ťa ani nepustia, uvidíš ich len z dialky a vraj veľmi blízko je tam smetisko. No ale radšej napíšte tí, čo ste tam boli. Na tom ostrove bolo fakt krásne. Mali sme šnorchlovať. Ja som išla do vody len po kolená a ponorila som sa a boli tam koraly a farebné rybičky aké vidíš len v telke v tých náučných programoch o prírode.
Cez akú cestovku idete?