cafte viem ze tato tema tu moc nezapada, ale zaujima ma to, kam sa chystate na dovolenku? a kde ste uz boli ? spokojni alebo? ja odlietam nab. piatok do tunisu a este som tam zatial nebola....
kam sa chystate :D
Soldierka, nájdi si slušného frajera, ten ti dovolenku zaplatí. Ja som tiež začala chodiť na dovolenky až po osemnástke, dovtedy som pri mori nebola, ale to mi platili naši a bola som za 5 rokov raz s frajerom v Bulharsku (bol strašne skúpy, to som si platila aj kolu v bare). Môj manžel ja zase úplne iný. Každý rok niekam chodíme na last minute (minulý rok - Rhodos, 13 dní/ 10 000sk)
No my sme tu fľašu mali v batožine. Do príručnej batožiny si radšej neber žiadne tekutiny, resp. 1 deci niečoho. Ani neviem či sa môže prevážať alkohol, oni to veľmi nekontrolujú, keď tam ideš. Viem, že u nich je alkohol zakázaný, ale z dôvodu ich viery. Počula som, že niektorí predali v Egypte fľašu slivovice za 3500sk. Väčší problém skôr je keď si nesieš z Egypta mušľu, korál... Za to sú veľké pokuty, ale že by platil niekto za alkohol, to som nepočula.
juj na dovolenku sa da nasetrit ja idem do tunisu tiez za devat tisic na osem dni polpenzia :)
soldierka, tak chod niekam na brigadu, ja pracujem propri VS a da sa v celku, len musim kazdu korunku setrit a nic dsi dopriat,ale potom to stoji za to:-)
Mirka, preco ze na chladenu vodu? Inak mozem tam prenasat alkohol? Bo otec mi vravel nieco take, ze alkohol tam prendat nesmiem, ked som sa na to pytala. No na vylety este uvidime, ktore si vyberieme, ale urcite na nejake pojdeme, tesim sa ako blazon uz:_)
vy sa máte, ja už mám 18 rokov, ale ešte som nikdy nebola na žiadnej dovolenke ani len na víkend ani len na Slovensku. Jednoducho nie sú peniaze :((
bol niekto v tunise v hoteli marabout?( slivovicku si aj my berieme, ale dufam ze nas tam nic nechyti)
My sme na "dezinfekciu" nebrali nic a nic nam ani nebolo - chvalabohu.