Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kam sa chystate :D

mademoiselle

mirka dakujem. no na vylety som chcela ist, velmi ma lakaju pyramidy, ale bojim sa ze to nezvladnem v takych teplach,ale velmi by som chcela ist, aj na tych stvorkolkach- to zase moj drahy chcel:-) ale urcite sa niekam pojdeme pozriet, ved co by sme tam robili 2 tyzdne? :-))) kde konkretne si bola v Egypte?

barbinka

mirka23: na giftone som bola aj ja, tam mi robili henu a tiež som bola za beduínmi. tam tie decká peniaze pýtali.som im dala cukríky a tie nechceli.

gina30

No my sme boli na Ibize a neskutocne ocarila, tak chceme vyskusat Mallorcu. Neviete poradit nejaky kvalitny hotel???

deeee

My sme sa s priatelom rozhodli, ze pojdeme v polovici juna a nechame sa prekvapit cestovkou, aky vyhodny last minute nam ponukne. Rada by som isla na nejaky grecky ostrov alebo aj do Egypta. Uvidime....pekne leto prajem

mirka 23

mademoiselle, keď máš all inclusive, nemusíš mať veľa peňazí, stačí ti len na nejaké suveníry, ale keď už tam budeš, oplatí sa ísť na výlety. My sme boli loďou na ostrove Giftun, bolo to super a ešte sa mi páčil výlet do púšte. Išli sme štvorkolkami 20km, tam kde žijú beduíni. Jeden výlet stojí okolo 1000sk, ale určite to stojí za to.

mademoiselle

ahojte, no ja sa chystam toto leto do Egypta v juli. Strasne sa tesim:-) Kto ste boli v Egypte, neviete mi povedat, kolko prasulov si tam mam aspon zobrat? Mam inak all inclusive. Na 12dni:-)