Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Creatin

jego

Ja som pred nedavnom zacal opat cvicit a brat kreatin,konecne som opat vo forme len opat si to odnieśli moji najblizsi-priatelka prejavy:agresivita podrazdenost , sice velka sila svaly, no neda są somnou zit .

xxxxxxx

marekzx-12r : pri uzviani kreatinu su pecenove testy falosne nad normou :-) kreatin na 100% neskodi, neskodil a ani skodit nebude

xnusoba

no ja suhlasim s ooo tiez som ho dlhsie brala a vse ok vysledky ako najzdravsi clovek na svete :-) a to nehovorim o inych doplnkoch, ked si niekto mysli ze sa doebka z kreatinu proteinu glutaminu prosim, ale ked nevie, nech drzi hubu a nepise hovadiny...

ooo

marekzx-12r:
Ja uz dlhodobo uzivam kreatin+protein+... bol som pred 2 mesiacmi na rozbore krvi a vse v normale :P. To, ze ty nevies spocitat A+B, neznamena, ze kreatin skodi, ty hlava dubova

marekzx-12r

No cawte!Ja som si tiez myslel ze creatin neskodi!bral som ho 1 mesiac v kuse citil som s toho silu a aj objem isiel hore no problem!Zlom nastal dnes ked mi moja obvodna doktorka odobrala zvorku krvy!SOK!pecen v pi...oblicky...extra zviseny creatin!a to soom ho na 1 mesiac vysadil parada co:-)tak asi tak je to s tym sllaaavnym creatinom !!Rada:Vsetci co ho beriete chodte na krv a uvidite!zdravim!

Martin_242

ifka: Kedže máš medicínske vzdelanie, nebola by si taká dobrá a nezaregistrovala sa tu?
Mnoho ľudí tu potrebuje pomoc práve od niekoho, kto má Tvoje vzdelanie.
Tú našu debatu o kreatíne si nevšímaj :)

Martin_242

Moment.
Zvýšené množstvo kreatínu v krvi signalizuje buď suplementáciu kreatínom, alebo poruchu obličiek.
Samotnému kreatínu nebolo zatiaľ dokázané, že može spôsobiť túto poruchu, pokiaľ sa tak nestane, bude i nadalej považovaný za bezpečný.

ifka

kedze robim zhruba 6 odberov krvi denne pri 2200 pacientoch,ktorych poznam vsetkych natolko,ze sa ich nepytam na meno,ked pridu. poznam zhruba aj ich zivotny styl,tak myslim,ze som nenapisala ziadnu kravinu.podla ich vysledkov viem,ako stravuju a z toho vyplyvaju aj ich zdravotne problemy.

Martin_242

1é rokov sa možno zdá ako málo, ale oproti iným suplementom je to neuveriteľne veľa čo sa aj počtu výskumov týka, aj času.
Navyše kreatín je látka telu prirodzená, rozhodne nám viac škodia rôzne lieky obsahujúce chemikálie, tie nám prirodzené totiž niesú vôbec.
Koľko liekov dnes užíva takmer každý človek...

radca

Martin,

10, alebo aj viac rokov testovania je malo na to aby sa zistili mozne vedlajsie ucinky. Mozno, ze je neskodny ako hovoris a mozno nie. Ja chcem len povedat, ze to nikto nevie.