cawte mam otazkuu kto uziva kreatin dievcata chlapci ....vase nazori ci to skodi alebo bude to mat nejake vedlajsie ucinky v buducnostii .....piste skusenosti a vase nazory dakujeeem
Creatin
LUDIA CEM SA VAS SPYTAT KUPIL SOM SI KREATIN ETYL ESTER A AK SOM HO ZAčAL BRAT V PRVY DEN PRI TRENINGU MAM UPLNE OSLABNUTE KLBY NA LAKTOCH ZAPESTI DVIHAM MENšIE VAHY ESTE PRVE SERIE ZVLADNEM ALE POTOM DVIHAM MALO ANI NEDOCVIčIM TRASU SA MI RUKY JE TO ZNAčKOVY KREATIN OD BIO TECH STO PERCENTNY NEVETE čI TO MOZE BYT SNEHO? ??? DAKUJEM
nečítala som príspevky podo mnou ale napíšem skúsenosť môjho frajera.. pribrať mu to pomohlo, nabral svaly ale musel pri tom riadne cvičiť a makať.. inak sa z toho dosť vyhádzal tak to prestal brať... teraz cvičí ďalej bez toho a mám pocit, že mu to nejako nechýba
alebo je nervozny lebo si mysli ze po mesiaci z neho bude rambo a neni :) bud skor rada ze robi nejaky sport :)
a BTW nevim ale mne kreatin nikdy nejak nefungoval vecsinou idem s vahou o 1kg hore a to je vsetko....
2 julianka urcite nie skor to bude tym ze si to myslis mozno o tom aj rozpravas... creatin nema vplyv na hormonalnu cinnost atd...
hehe
ja som uzival a uzivam kreatin od nepamäti:)...sila a svaly pri nom rastu,svaly su napustene vodou, ste energicky a vitalny............po precitani vasich prispevkov mi ale vosiel chrobak do hlavy. Krvny tlak mam vyssi uz tiez dost dlho..a ci ho nemam nahodou zvyseny z kreatinu:DD...to fakt neviem, ale jedno viem, ze ked mi idu merat tlak...tak tep mi zrychli (sa to vola nejak ze biely plast ni?:DD)..trochu som odbocil........ano, aj vyrazky sa mi z toho robia, ale len prve dni po pauze alebo na zaciatku uzivania..potom si telo zvykne...zmiznu aj vyrazky (a este podla toho aky kreatin..vyskusal som rozne druhy..a na kazdy mi telo reagovalo inac - t.j. bud viac akne alebo viac ma prehnávalo).
Dnes uz necvicim (ubolene a zoslabnute slachy skoro vsade:(..)....ale kreatin uzivam - zarovnanu cajovu lyzicku denne,tj. asi 3.5 - 4g denne....aspon ma to trosku zaleje...ja to totiz potrebujem...som chudy:D....a samozrejme..treba cez den pit hektolitre vody:)
Som zdravotne komplikovany clovek..t.akze dost casto som aj na odberoch krvy...a to pre rozne vysetrenia...a este mi nebolo povedane, ze mam vysoku hladinu kreatinu.
Ale ako tu pisal chalan....u kazdeho je to individualne...kazdy organizmus je jedinecny....niekto moze jest aj hovná..a nic sa mu nestane:DD
Uzavrel by som to asi tym, ze mne co najviac vadí pri uzivani kreatinu, su hnačky:)...nie vzdy samozrejme..ale nikdy neviem, kedy ma to napadne:D
Ozaj, kedy je najvhodnesie ho uzivat?...pred, pocas alebo po jedle?:d
AHOJTE. JA BY SOM SA CHCEL VYJADRIT KU KREATINU. KREATIN MONOHYDRAT MINIMALNE ZATAZUJE OBLICKY A PECEN A MODULUJE CELKOVY METABOLIZMUS NA SUBCELULARNEJ UROVNI PRETOZE REFOSFORILUJE ADP NA ATP. KAZDY CLOVEK JE INDIVIDUALNY NIEKOMU KREATIN NESKODI NIEKOMU SKODI VIAC A NIEKOHO DOSLOVA NICI. JA SOM TEN TRETI PRIPAD. V ZIVOTE SOM NEUZIVAL NIC INE AKO KREATIN MONOHYDRAT. UZIVAL SOM HO PODLA NAVODU S PRESTAVKAMI A SKONCIL S HYPERTENZIOU DRUHEHO STUPNA. TO JE VYSOKY KRVNY TLAK. MAM 23 ROKOV A BERIEM LIEKY NA TLAK AKO DAKY 50 ROCNY A CO SA TYKA PECENE BEZ KOMENTARA. NIKDY SOM NEMAL PRED TYM ZDRAVOTNE PROBLEMI TOHTO TYPU LEKARI JEDNOZNACNE URCILI UZIVANIE KREATINU AKO PRICINU MOJICH PROBLEMOV. ALE AKO SOM UZ PREDTYM SPOMINAL NIEKOMU KREATIN AJ PRI DLHOROCNOM UZIVANI NEPREKAZA A NIEKOHO ZNICI. PRETO BY SOM VAM ODPORUCIL IST PRED ZACATIM UZIVANIA NA KRVNE TESTY A IST NA KRV AJ KED SA VAM MINIE BALENIE. NIC ZA TO NEDATE A BUDETE MAT ISTOTU ZE VAM NESKODI. MAJTE SA.
ja som s kreatinom skončil so zlymi pečenovimi testami a na kardiologii s hypertenziou prveho stupna, takze asi tolko
Skodi skodi a skodit bude: podrazdenost a sa to ze zavodnuje schytaju to oblicky, vyhadzete sa jak batola ked ma ritku zapalenu...
Kombinacia s alkoholom: nekomentujem chalani co robite so svojimi telami -alcohol odvodnuje a kreatin opacne
Bodaj by ste sa rozsypali jak sa snazite vyzerat dobre a pritom serete na zdravie