cawte mam otazkuu kto uziva kreatin dievcata chlapci ....vase nazori ci to skodi alebo bude to mat nejake vedlajsie ucinky v buducnostii .....piste skusenosti a vase nazory dakujeeem
Creatin
ten co uzivas je teda vhodny aj pre zeny? ako ja som zacala behat,do fitka sa mi nejak nechce neviem. pomohlo by mi to aj pri tom. su dni ze hlava hrozne chce, no telo sa nejak vzpiera xixi
darla tak ono je to dobre ten kreatin ked napriklad sa ti nechce, ze mas taky den, ze nemas energiu, si unavena alebo tak, mne to v takych chvilach pomaha, aby proste som isiel do toho fitka a podal tam vykon, za ktory vecer budem rad, mne proste v tomto smere CreGAAtine pomaha ;)
dienda to nie je nejako delene, ze ci pre muzov alebo pre zeny, ono kreatin je vhodny aj aj ;) skor ide o to ci mas pravidelny pohyb, ci chodis behat, cvicit alebo co, lebo najma v takych pripadoch to ma zmysel ;)
s tym sa inak stretavam vela, ze ludi prave korona nakopla ako tak k sportu a je to prakticky jedno co, hlavne, ze s niecim takym zacali
To aj ja. Ten mam tiez heh. Neviem, mna nejak korona nakopla a konecne som sa zacala viacej hybat. A celkom ma to zacalo bavit, len coraz viac pocuvam o tom, ze to nemam nechavat len na telo a je fajn mu dopomoct, aby sa tak povediac neznicilo
Tak 18 nemám už dávno, čiže to ma moc trápiť nemusí :D Len budem musieť popozerať, pozisťovať, či nie sú nejaké rozdiely medzi tým, že by to bolo niečo pre mužov a niečo pre ženy. Lebo už aj napríklad proteín som videla, že pre ženy.
Och som tukla asi niekde kde som nemala :) No ja len viem, ze by sa mali uzivat po 18 roku zivota. Niektore doplnky su viac vhodne pre muzov ine pre zeny ale toto si myslim, ze je taky univerzalny doplnok, kedze ako zena alebo muz proste niekedy potrebuju trocha nakopnut
Kreatin ako doplnok je podla mna vhodny pre kazdeho, kto sa nejakym sposobom venuje sportu. Neviem o tom ze by boli nejak rozdelene. Co to som o nich poslednu dobu citala, kedze som zacala cvicit a tiez mi bol odporuceny, no zatial som si ziadny nevybrala
Hej? A plánuješ si teda aj ty niečo také kúpiť? Mne už kamaráti to minulý rok spomínali, lebo v lete chodievame liezť po skalách a teda si dávajú niečo takéto predtým, ale keďže chodím v mužskom kolektíve liezť, tak som nevedela, či to nie je primárne pre mužov.
Kreatin ako doplnok je podla mna vhodny pre kazdeho, kto sa nejakym sposobom venuje sportu. Neviem o tom ze by boli nejak rozdelene. Co to som o nich poslednu dobu citala, kedze som zacala cvicit a tiez mi bol odporuceny, no zatial som si ziadny nevybrala