Creatin

maco-palo

ja som sa predtym poradil uz s chalanmi co cvicili a brali nejake veci a skutocne som bol spokojny s vysledkom, myslim ze aj vdaka kreatinu .. moje odporucanie je kre-alkalyn www.biceps.sk

rambo2

Ak ho bere v obrvskych davkach tak moze byt ze je podrazdenejsi,ale skor je to volovina lebo mu z toho nenarastu vecsie svaly ak ho bude brat viac..mne osobne trocha prepinalo zo stanozolu,ale to je uz ina tema,kreatin je neskodny.poviem to za 98 percent ludi co sa venuju cviceniu

barny

nevie niekto ako je to vlastne s tym zavodnenim? Nevznikaju potom strie? A ak sa prestane uzivat, tak potom svalstvo splasne alebo co?

Topper

dost ludi sem pise ze kreatin skodi...
ano ale ked vy ho hltate 5x a este aj viac nez je denna davka, asi polovica ludi co ho zacne brat si davaju ovela viac ako treba lebo si myslia ze ked budu hltat ovela viac tak aj ovela viac priberu, a to si kupia este dalsich 3-5 roznych suplementov, potom ked vo vsetkych prekracuju denne davky sa cuduju ze maju problem s pecenou

ak to ma na niekoho nejaky vedlajsi ucinok , ok prestat brat ale nestraste tu ostatnych, je to normalny doplnok ktory dostanete v lekarni a ked sa budete drzat odporucanych davok tak sa neni coho bat ( + su veci ako glukoza ktora ho efektivnejsie doda do svalu , cize mozete davkovat menej a ucinok bude lepsi )

HEJDO

bingham: hej prehnal som to nevedel som no...teda zle som odhadol.. no ale aj tak to bola iba prva davka .. ze by to bolo odtoho .. ale tak nikdy som kreatin nedaval bolo to prvy krat a hned som zabil vela ...

bingham

Hejdo to som este nepocul....inak ten creatin ethyl ester je dobry.....

Ale to si trosku prehnal nie ???? nevies kolko je 2,5 gramu.....

HEJDO

VincentV: praveze myslim ze som nedodrziaval lebo nemal som zaidnu odmerku vieš a nevedel som kolko je asi dva a pol gramu a a myslim ze som si dal aj pat sest ale to iba tu prvu drhu po treningu som si dal menšiu ale teraz som zistil ze este menšiu treba ak pišu ze polovicu čajovej lyzičky.. mysliš ze by to bolo tym???? dik za odpoved