Syndrom drazdiveho creva

RNG

oprava, roztok GSE.
Pridavam, na noc zobrat probiotika s kusom jablka, nech sa cez noc rozmnozia v crevach a vytlacia kandidu.
Vlakniny so zelenin(pripadne extra z psylia alebo pektinov) vymetu vyhladovanu a oslabenu kandidu.
A toho kokosoveho oleja treba zobrat aspom 3xdenne plnu lyzicu(polievkovu)
Je protikandidovy a zaroven dava energiu podobne ako sacharidy, ale kandida ho nevie spracovat.

bambussa

fibrogastroskopia ide potom ako hlboko? iba po tenke crevo asi nie? booze, radsej pojdem na gastro nez na kolono.. ja by som isla aj na to kolono ak to musi byt, ale ja mam totiz problem s tym ze chcem zmenit gastroenterologa a doktor mi povedal ze to mozem az od noveho roku :( tak musim cakat

RNG

pri crevach zamorenych kandidou treba jest veci nesladke, tj drzat aspon TYZDEN protikandidovu dietu, ktora sa sklada z ultranizkosacharidovych potravin, kokosoveho oleja a 3x2 kapsule oreganoveho oleja s jedlom.Pripadne pit roztok GSR(60 kvapiek do litra vody denne)
......
Tj maso, zelenina a kokosovy olej.
Pripadne mliecne vyrobky, ale len kvasene, lebo este aj mliecny cukor podporuje kandidu.

RNG

tym som nechcel povedat, ze to iste pomoze aj tebe, ale je tam urcita pravdepodobnost. Ale typoval by som si skorej, ze u teba je to vec Betainu HCl a enzymov, lebo probiotika a vlakniny beries.
Alebo tie bolesti su zo zapchou sposobenymi deformitami na crevach(divertikuly), na ktore nepomoze nic ine ako uz spomenute=vlakniny, enzymi, pripadne na hojenie aloe vera a collostrum.

[zruseny12]

ale,co by nepatrilo...ved to je normalne,niekomu sa staci vyhovorit a ma po stressu...a stress tiez posobi na creva a velmi...tiez sa moc nemozem z hocikym o takych veciach bavit,lebo nie kazdy cloveka chape...
vies,ak nechces ist na kolono....je este jedna moznost,ale ta je tiez neprijemna cez usta az do creva...je to FIBROGASTROSKOPIA...
ja ta chapem,ja som mala take dni,ze som prelezala doma v posteli cely den a nic som nejedla len jablka....cely den...
este tu pisu v knihe,ze dobre je pit vodu riedenu cukrom a solou....ale neviem ci je dobre robit take pokusy...
a potom jest tak ako som uz pisala banan,hrianky atd.

bambussa

a to si mozem objednat u teba v obchode? a probiotika je jedno ake? staci take ake doma mam? tak ja to skusim a napisem ako to dopadlo

RNG

bambussa, ja ta celkom chapem, ze take veci neroztrubujes.
Ale ja som mal podobny pripad s mojou zenou, s ktorou som cely cas spolu, spolu robime a pozname sa vyse 40 rokov.
A napriek tomu vyse 1.5 rokov mala tie iste problemy, ako ty a nikdy sa mi nepriznala.
Jej som to vyriesil velmi rychlo-za dva dni, kazdych 8 hodin lyzicu psylia, vysypat do toho 15 kapsul collostra, zaliat 2 deci vody zamiesat a rychlo vypit, O dve hodiny na to zobrat 2 kapsule probiotika.
Stacilo jej to zopakovat len 3 krat a odvtedy ma pokoj.

bambussa

a tie creva ma trapia uz dlho, nafuknute brucho, nepravidelne vyprazdnovanie, obcasne bolesti v crevach a uz neviem co mam robit, stravujem sa zdravo, beriem doplnky, cvicim, akurat co je chyba ze nepijem doistatok tekutin. No ale skratka som chcela povedat o takycho veciach sa nehovori, lebot o ludom pride trapne, tak jedine miesto kde o tom mozem hovorit je tu, a je to hrozne, ze tolko ludi trpi takymito problemami ale nehovori sa o tom a potom to moze pre niekoho aj zle dopadnut. chapes co chcem povedat, ze proste je to trapne aj mne o tom hovorit, preto nikto okrem mojho priatela o mojich problemoch nevie.. ale aj tak ma to trapi... no, nejako som sa rozpisala :) a to sem asi ani nepatri..

RNG

na hojenie criev(zapaly sposobene hnackami a toxinmi z bakterialnych a plesnovych infekcii(candida albicans prerasta do mykoznej formy)je dobre pouzit aj aloe vera, kokosovy olej a collostrum.