Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Syndrom drazdiveho creva

[zruseny12]

BAMBUSSA...ja sa tomu nevenujem,len som raz citala o tych MINERALOCH TAK SOM TO VYSKUSALA A ZDALO SA MI TO DOBRE...ale urcite to uplne problemi nevyriesi zdravotne...

[zruseny12]

LEJN...AHOJ...no,ja dufam,ze na kolono nebudem musiet ist,tiez som pocula od manzelky bratranca,ze to boli on na to bol...preto som to aj vzdala...
ale mne uz boli v tenkom creve cez usta sak vies...tak aspon jec vela potravin ktore obsahuju vit.B na stress...adt.sak ty uz vies ,co mas
robit.Mozno aj tebe by pomohlo mat aspon 48hod tu dietu ako som to tu pisala na teme pre BAMBUSSU...lebo stressom sa nicia creva aj vit.a ako sa mas teraz?momentalne...mas stale hnacky,ci sa to zlepsilo...
ja ked som bola v stresse,tak mi velmi pomohol B-komplex forte....tiez som mala hnacky,a boleli ma nenormalne creva...krce...
aj tebe pekny den a pohodu...

lejn

mariaa dik pojdem pozriet ja som si dala aj vyhladat a nieco som o tom nasla ale chcem nieco viac vediet... stale spominate tu kolonoskopiu ja som na nej bola a aj na gastre poviem vam odkladala som to dost dlho nakoniec som sla lebo ma nechceli uz inac osetrit tak ale poviem Vam na to nezabudnem nikdy, ale zalezi ako si to kazdy pripusta a zalezi aj kolko cm do vas musi zaviest a cim viacej tym to horsie boli ale na gastre ma nic nebolelo len to bolo taktiez neprijemne. A tie problemy s travenim mam zo stresu keby som neprezivala tak stres tak by som ani tie hnacky az take brutalne nemala a este krce bolesti a tak, aj ked viem ze sa nestravujem az tak ako by som mala. Ale mne sa nic z vysetreni nezistilo ako som uz pisala takze si myslim ze mi ziadne lieky co sa tyka hnacky nepomozu asi ked to ide vsetko zo psychiky ja len tolko pekny den a hlavne v pohode

RNG

viera je velmi silny nastroj na uzdravovanie. ked veris, ze ti nieco pomoze, ma to velmi pozitivny ucinok.
Lekari ho nazyvaju Placebo efekt a je to hlavny nastroj roznych ludovych lekarov, zaklinacov a samanov, ktory s tym maju znacny uspech

bambussa

ok, aj tebe pekny den a dakujem..
inac, s tymi kamenmi, ja som ta posledna co by sa smiala, lebo ja mam o tom aj niekolko knih a verim tomu, len v poslednej dobe nemam nejako cas sa tomu viac venovat..

[zruseny12]

...este som aj skusala take veci,ked som nemala inu pomoc...pred par rokmi...kupila som si podla znamenie kamienok TIGRIE OKO.... a neviem, ale zda sa mi, ze mi dodavalo energiu,telu,crevam....mozno sa to zda smiesne,ale prikladala som si ho na brucho a pomahalo to...

[zruseny12]

fibroskop...je kusok do tenkeho creva aby mohli zobrat vzorku aj z creva....ja som na to bola...trva to tak 3min.aspon u mojho lekara...
a preco nemozes skor zmenit lekara?nechapem...

bambussa

kokosovy olej uz mam objednany a dietu drzim zatial len druhy den. skusam vsetko aj ked neviem co mi je. a prosim ta rng, daj mi odkaz na obchod

RNG

bambussa, nemusis na nic cakat, problem si mozes sama vyriesit za nanajvys 2 tyzdne. Jedina vynimka su divertikuly, tie sa liecia niekolko mesiacov, hl;avne ta nesmie naduvat a zapekat a treba jest hodne vlaknin a divertikuly sa postupne zmensia az na hladke creva.