Herbalife - potrebujem pomoct

salonka

Ano,poradcovia Ti majú povedať všetko,aj o jojo efekte,aj o tom,ako sa dá tomu predísť.Oni už vedia tie fázy.Ja si ich už teraz nepamätám,ale potom po dosiahnutí optimálnej váhy ešte doporučujú kokteil,aj vlákninu,no a postupne pridávať normálne stravu.Ale samo,že v miere!Ja som sa ešte nedostala do optima,tak verím,že ešte pol roka pobudnem na kokteiloch,aby som k úspešnej 20-ke pridala ešte nejakú desinku dole.Je pravda,že s pohybom to ide rýchlejšie.Ale toto ide mimo mňa....

fitporadna.sk

jasterickaaa,
ja mam dost skusenosti a myslim, ze na toto by ti mal odpovedat hlavne tvoj poradca, od ktoreho si vyrobky kupila. Moj nazor - len papat Herbalife nestaci, je potrebne spravit zmeny v doterajsom stravovani a zacat zavadzat zdravsi zivotny styl. Cielom predsa je schudnut a udrzat si hmotnosti natrvalo, a nie papat Herbalife natrvalo :) Ten je dobry na zaciatku, pre ziskanie spravnych stravovacich navykov, informacii a celkovej zmene stravovania. Lebo inak - pride jojo.

salonka

Prepáčte mi všetci tie duplicídne vložené príspevky,ale nejako sa mi nedalo odoslať a vložené písmenká nereagovali na moje potvrdenie k odoslaniu a tak som zopakovala potvrdenie.Myslím,že som to aj prehnala!

salonka

Musím s Vami pán Zelinka súhlasiť len v jednom.A to v tom,že naozaj najlepšia reklama je spokojný zákazník.To je naozaj pravda.A tak aj ja som vlastne chodiaca reklama na výrobok,ktorý som si kúpila u môjho poradcu.A on mal so mnou dobré výsledky a mal sa čím pochváliť novým klientom.A to,že som sa ja rozhodla prestať s kokteilom,tak to už ani on neovplyvní.Ale práve dnes som sa rozhodla pokračovať v kokteiloch,nakoľko som našla o polovicu lacnejšieho predajcu Herbalifu u "susedov".A tak aj keď je môj poradca dobrý a naozaj sa venuje mne,aj mojej sestre každý týždeň telefonátom a skypom,aj tak mu "nedám zarobiť",len preto,že je dobrý a rada si objednám inde,ak je pre mňa cena prijateľnejšia.realita je už taká.Kto veľa pýta,málo dostane!A bola by som sprostá,ak by som aj naďaľej zostala klientkou terajšieho poradcu,len preto,že som s ním spokojná ako s človekom.On to vie,že mám lacnejší zdroj a že ho ani nijako nezruinujem .Je šikovný,nájde si iného klienta.Ale peniaze mám v tom obchode v prvom rade ja!

salonka

Musím s Vami pán Zelinka súhlasiť len v jednom.A to v tom,že naozaj najlepšia reklama je spokojný zákazník.To je naozaj pravda.A tak aj ja som vlastne chodiaca reklama na výrobok,ktorý som si kúpila u môjho poradcu.A on mal so mnou dobré výsledky a mal sa čím pochváliť novým klientom.A to,že som sa ja rozhodla prestať s kokteilom,tak to už ani on neovplyvní.Ale práve dnes som sa rozhodla pokračovať v kokteiloch,nakoľko som našla o polovicu lacnejšieho predajcu Herbalifu u "susedov".A tak aj keď je môj poradca dobrý a naozaj sa venuje mne,aj mojej sestre každý týždeň telefonátom a skypom,aj tak mu "nedám zarobiť",len preto,že je dobrý a rada si objednám inde,ak je pre mňa cena prijateľnejšia.realita je už taká.Kto veľa pýta,málo dostane!A bola by som sprostá,ak by som aj naďaľej zostala klientkou terajšieho poradcu,len preto,že som s ním spokojná ako s človekom.On to vie,že mám lacnejší zdroj a že ho ani nijako nezruinujem .Je šikovný,nájde si iného klienta.Ale peniaze mám v tom obchode v prvom rade ja!

salonka

salonka

marián zelinka

Áno, vždy sa pousmejem, lebo doteraz som mal buď šťastie, alebo smolu (záleží od uhla pohľadu), že vždy keď som spomenul možnosť aj iného výrobku a inej cesty k dosiahnutiu svojho cieľa, reakcia bola taká istá ako vaša. Toto je dobré a všetko ostatné sú len psychologické odrby.
Žiadny obchodník, ktorý pomaly odo mňa uteká hneď ako sa dozvie že som u konkurencie, si u mňa nezaslúži úctu. Mám priateľov ktorý robia pre Avon a nie je žiadny problém. Porozprávame sa normálne o svojich výrobkoch, porovnáme ich. Akurát doteraz z Herbalife som ani jedného nestretol čo by bol ochotný sa o tom porozprávať nie to ešte sa priateliť. Vyzerá to ako keby na jednej strane bol Herbalife a na strane druhej všetci ostatný. Ale ako tvrdím všetko je v ľuďoch a každý máme iný prístup a postoj.
Netvrdím že každému záleží na zákazníkoch. Mne ale áno aj keď tomu nemôžete uveriť. Najlepšia reklama je totiž spokojný zákazník a vtedy ho nikto nepresvedčí aby začal skúšať niečo iné. A zákazník ktorý dosiahne svoj ciel má väčší prínos pre moje podnikanie, lebo dotiahne niekoľko nových zákazníkov.