Herbalife - potrebujem pomoct

salonka

Tak Samko,môžem Ti povedať,že sa ja popri kokteilu a obede nadájam denne ovocným a nesladeným čajiom.Doma pijem tak 1,5 a v nočnej dorazím na dva litre do rána.Ale to len preto,že keď som hore ja,pracuje mi žalúdok a som hladná.Ale v pohode pijem denne do tých 3,4l tekutín.Ak pijem takto,vidím,že mi to chudnutie ide rýchlejšie.Ale je pravda,že ak máš v sebe len tekutiny,ide to.

samko r.

Baby, trochu premýšľajte. Pri kúpe každého prostriedku na chudnutie je písané, aby sa vypilo pred jedlom 1/2 vody a potom vypiť ich produkt. Keď však vypijete 1/2 vody pred jedlom, schudnete aj bez ich produktu za 1OO €.Je to pravda, skúste to.

karlicka

baby,
skúsila som Herbalife. netvrdím,že je to zlá skúsenosť ale- schudla som iba 4kg.radšej som si mohla za tie velké peniaze nakúpiť zdravé potraviny.vydržali by mi na pol roka...
takže,už si kokteily nemienim kupovať.schudla som už skoro 50kíl.posledných 21kíl vďaka stránke www.chudnutie-ako.sk.
sme tam super partia,nikto sa neháda,nenadáva.práve naopak--pomáhame si a vzájomne sa podporujeme :)ODPORUCAM

salonka

Tak ako Vy dve s Kelly môžete liezť na nervy aj mne,môžem aj ja Vám.Beriem!Ak neznesiete vyjadrenie iných na Vaše názory,asi by ste mali prispievať len do kolonky receptov pre ženy na iných portáloch.A máš pravdu,nebudeme si vypisovať ,nestojí mi za to venovať svoj čas urazeným chuďerkám.Ozaj,nepýtaš sa náhodou Ty pod menom Vanessa v inej otázke o chudnutí,ako sa dá schudnúť 10kg za mesiac?Aj tu by sa dalo uvažovať o Tvojom zdravom úsudku,ak si myslíš,že sa to dá zdravou formou.A ani ja sa nejdem dosrať z Teba ,že máš dobrú prácu a muža.A nie som žiadna urazená sestra,ale Teba rada prehliadnem,ak by si sa ocitla v nemocnici.....

vanessa m.

salonka nemam zaujem sa s tebou bavit na temu herbalife tak mi ani už nepiš.ak si schudla v poriadku nikto ti to neberie,ak maš vela penazi dobre ani to ti nikto neberie a myslim že ani tu na to nikto neni zvedavy že ty si herbalife možeš dovolit.to bolo až tak trapne že moj nazor na teba sa otočil o 180 stupnou a určite sa tu najdu baby čo somnou suhlasia.toto je podla mna forum o tom aby sme si navzajom radili a nie aby sme sa tu vadili ako nejake pubertačky.kopu babam tu už lezieš na nervy a ked sa ti to nejaka snaži povedat ako kelly tak sa budeš hrat na urazenu "zdravotnu sestru"či čo si to vlastne.

salonka

Kelly m.Nebola som to ja,čo začala k mojej osobe napádať a upozorňovať na zjedenie múdrosti sveta v súvislosti s Herbalifom,ale bola to práve Vanessa m.,takže neviem,podľa čoho Ty dokážeš hneď ohodnotiť cudzieho človeka ako blbého.To,že tu niekto napíše svoj názor a Ty s ním nesúhlasíš,to Ti ešte nedáva právo toho človeka aj znevažovať a tak ho častovať.Ty sama nikdy nevieš,čo Ti život ešte prinesie a možno raz budeš potrebovať aj Ty sama pomoc od ženy,ktorú tu nazývaš blbou ženskou.A budeš rada,že Ťa tá "blbá"ženská neprekročí a nevybodne sa na Teba.Mám na mysli,ak by si sa mi raz dostala do cesty ako potencinálny pacient,nakoľko pracujem v nemocnici.Nemusíš moje príspevky čítať,nikto Ti to nekáže.Ale aj tvoj príspevok je slobodným príspevkom a ak s ním nebudem ja súhlasiť,iste by som Ti sem nepísala,že si blbá chuďera,čo píše debiliny.Tieto Tvoje prejavy o niečom hovoria a asi máš ešte veľké rezervy v sebaovládaní sa a akceptovaní názoru aj iných.

87julia

je vidieť, že o chudnutí nemáte ani paru. Keď niekto chudne akokoľvek, nesmie byť hladný, lebo telo si ukladá tuky. Takže nechápem o čom tu píšete. A nikto vás tu neakceptuje. Len mlátite prázdnu slamu.