Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herbalife - potrebujem pomoct

vanessa m.

kelly m. aj ja som toho nazoru že sa neoplati sa s nou hadat a natahovat,nemam o to zaujem a ani ma take dačo nebavi.chcela som len baby varovat že nech si radšej mrkvu daju na večeru lebo to ich presne tak isto zasyti ako ten 1600 korunovy koktail.a ked niekto nema kam vražat peniaze a nepouči sa od tych sprostych ako som bola ja tak tym neni ani rady ani pomoci....

jalla

akoze tu teraz sa rozculujes,ze ako si dovolila urazat nadavkou jednu druhu a teraz urazas ty???boze,ty si uboha a sa pozri do temy predtym a zistis,ze to mna si urazala,ale zda sa,ze tebe pamat nesluzi,pre mna si trapna a prvy,kto by tu co mal uvedomit si ty

jalla

vierkavierka:presne tak isto si to dovolila ako si si ty dovolila nazvat mat neschopnou dilerkou v inej teme venovanej HL,tak co sa tu teraz nadrapujes?!!

vierkavierka

kelly m, ako sa opovažuješ niekoho nazvať "blba ženská", kto si myslíš že si. By som napisala že ty si .......

kelly m.

Vannesa m. nema to logiku sa tu so salonkou dohadovat, este som nezazila taku blbu zensku "tvrdohlavost nula bodov" to skor nerozumnost a nelogika.

vanessa m.

salonka ano kupila som si herbalife no pred tym mi nikto nepovedal že prvy tyžden možem jest aj lahku večeru ale potom už aj večeru musim nahradit koktailom.potom mi to trklo že asi naozaj chudnem z toho že nejem.a ja len dufam že to tak skoro ako mne trkne aj ostatnym.za tie peniaze si kupte radšej ovocie baby

salonka

Ahoj Vanessa m.!Nezjedla som celú múdrosť sveta,to netvrdím!Aj ja som považovala roky Herbalife za ojeb na ľudí.Ale ako som si to vyskúšala a zistila,že som naozaj schudla,prečo by som si ten ojeb aj tak nekupovala,ak mi to s ním ide ľahšie,akoby som mala hladovať celý deň,aby som sa niečim nebodaj neprežrala.Nikto Ti tu nekáže čítať moje príspevky,je to otvorené forum,kde si mám právo napísať svoj názor,ako Ty svoj.Ak by mi zabrala akákoľvek hovadina,tak si ju kúpim,lebo je jedno,čo to je,ak to účinkuje.Ty sama si si tiež kúpila výrobok,lebo si mu verila a chcela si schudnúť,lebo Ti to asi z rozumom a logikou nešlo.Takže aj Ty si patrila k tým,čo platili niekomu za svoje obžerstvo a vyhadzovala peniaze len tak.Tak sa tu nehraj na pani geniálnú,ktorá prišla na to,že stačí nežrať!Svet je zaplavený aj inými hovadinami,ktoré sú reklamným ťahom na ľudí.A kto chce,ten kúpi vždy.

vanessa m.

no salonka jasne že si schudla 20 kil ked si jedla len obed.to schudneš aj bez koktailu moja.moj nazor je že to je dobry ojeb lebo to dava logiku že žena schudne ak cez den prijme jedno normalne jedlo a ranajky a večera je koktail.TO DA ZDRAVY ROZUM A LOGIKA NEPUSTI!!!!! p.s. a ako tak čitam tak mam z teba pocit ako keby si mysliš že len ty si herbalife vyskušala a zjedla celu mudrost sveta!ja to mam tiež za sebou a prišla som na to že schudnut sa da aj bez tabletiek,koktailov a čaju.len treba chciet.a nemusiš za to platit nejakej krave alebo cvokovi čo ti bude tlačit do hlavy to že chudneš s tych vyrobkov ked normalny človek pochopi že ked neješ je jasne že chudneš!!!!!!!!!!!