ahojte...chcela by som sa opytat, ci ma niekto skusenosti s produktmi herbalife...lebo ich uzivam uz treti tyzden a zatial nevidim ziadne zmeny...pomaha to pri chudnuti?...pomozte prosim ak o tom nieco viete...dakujem
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Herbalife - potrebujem pomoct
ja neriesim,ci je v obchodnom registri,lebo peniaze vyplacas az kurierovi a produkty su original v zaruke..ja som zatial mala lenm dobru skusenost
jeminenku, ja som si ani nevsimla tvoj nick, a nechapem ze som si dala, to ma len tak napadlo od brucha... Aha, dakujem za informaciu, lebo som objednavala zhruba za styri tisicky, kde setrim pekny peniaz, o plaatbe kuriera viem, len mi to bolo cudne s tym mailom a plus este zee sa nenachadza v registri obchodnom, co akosi vo mne vvzbudzuje obavy :/
tak ja som objednavala 2x,naposledy este pre vianocami,tak asi do tyzdna od podania objednavky sa mi ozval kurier,vtedy som platila v slov. korunach a teraz asi budes platit v €....co sa tyka tych mailov,niekedy sa im stane,ze ti ani nedojde,ale objednavku maju zaznamenanu a dodavka kurierom stoji okolo 250SK
ahojte, vsetky tie , co ste pisali o herbaprodukte a objednavali ste na slovensko cez kuriera..za aku dobu sa vam ozval na dohodnutie terminu a za kolko to bolo dorucene? lebo ja som objednavala, no kym mi prisiel potvrdzujuci mail, tak to trvalo, niektore mi napisalo ze uz tie maily nefunguju, noo a po dalsie ci to vobec ESTE funguje :) takze KEDY ste naposledy objednavali ?....platili ste na SVK slovenskymi korunami / eurami alebo ste si zmenili?...dik za odpoved
samozrejme, ze viem co to je ;-) .. No myslím ked si odbornik na slovo vzaty, mate tu farmaceuticku firmu, tak nebolo potrebne aby si to brala, teda ak som si dobre vsimla poznamku ktoru si tiez uviedla.. Iste si mala dostatok informacii z rodiny co sa ma jest, co sa nema jest, ako sa to ma jest a preco sa to ma jest...no skusila si to...moja otazka je preco?.. zvedavost? ja zo zvedavosti by som to neurobila, tak ako povedzme fajcenie.. fajcia mnohi, ja som cigu v ustach nemala, ani mat nebudem..preco? poznam fakty co to robi, preto nie.. ty poznas ako sa spravne stravovat.. hoci samozrejme..uznavam, ze ludia chyby robia, ako si aj ty napisala...no nie okaté pokial vsetko navokol ovladam :)
mia a vies ze mas pravdu, moja rodina vlastni v zahranici Farmaceuticku firmu a su tam niejake tie statystiky ze co a ako pomaha... tak asi tolko
a poznas slobodu slova?... ci ty tu svoj nazor mozes napisat a my ostatni co o tom nieco NAOZAJ vieme NIE?
jasmin, moja zlata, a ako vies ze ten pocet tučných ludí sa neznizuje? robis v statistickom urade? alebo mas dlhodobe styky v zahranici kde ti podavaju informacie z prvej ruky o vyskumoch a spocitavani tych gulatych? ked ano, sklanam klobuk, ked nie, su to len tvoje dohady, ktory tvrdi kazdy, pretoze tucni boli, su aj budú, no je rozdiel kto pre to cosi robi a kto nie.. a aky sposob si vyberie je uz len na nom, to vjes, to taaa demokracia :))
Ludia moji, nemáte nič iného nap ráci len sa dohadovať či to funguje alebo nefunguje? je xy ludí, ktorí povedia, že to funguje. Ci uz je to kvoli chudnutiu, ale najma kvoli zdraviu. Z týchto negatívnych "rečičiek " mi vychádza len to, že mozno Niekto nemal už peniazky aby si to kupoval, mozno pribral naspat, lebo neskoncil program ktorý mal a podobne.. To su len moje dojmy. Ale ako tu uz bolo raz povedane, zdravie sa kupit nedá, a ak ste sa pred užívaním cítili na "houby" a v priebehu užívania, ste sa uplne zmenili, tak to nebolo urcite len tym ze slnko zavietilo z druhej strany, to sa musi pripustit :) Ja som si herbáč skúsila, a vlastne som este neprestala, kedze idem davat dole viac ako 30 kg, a urcite nie som dement, ktorý sa nechá zmanipulovat nejakymi rečickami... No som natolko inteligentna, ze ked mi nieco pomaha, a mam energie za osmich, naco to menit, a zostat zasa na fotelke prilepena.. Neviem uz konkretne, tusím Vanneska, ty stym máš skúsenosti..Moja prvá otázka by bola, ako si sa po tom cítila.. pretože keby si povedala ze ziadna zmena tak klames ty a nie herbac, alebo ludia s dobrymi skusenostami. A ked hovoris ze sa chudne len preto ze jes poriadne len jedno jedlo denne... Mozes mi vysvetlit prosím ta pekne, ako to tí ludia vydrzia, drzat taku drasticku dietu po dobu mnohych mesiacov? Ja sa skor priklanam k tomu ze to je preto , lebo okrem toho tvojho JEDNEHO jedla denne, jedia normalne pat davok. Ano , je pravda ze nezuvem chleba so sunkou, rajcinkou, cerealne cestoviny ale som zasytena..Viers si predstavit ze 105 kilový clovek ti bude jest jedno jedlo denne, podla t eba, bez toho aby nebol hladny? ja si to predstavit neviem a uz som tiez preskakala kopu diet alá rozlišovacia a podobne..ano, schudla som, cozeby nie, ale bolo to naspat skor ako som povedala "ide mi vlak " :)) ...a to iste poznas...resp. tí, ktorí uz chudli.. Boli spomenute informácie o kj, kolko prijat, vydat, ze sa treba hybat, davat si pozor co jest, neprijat vjac ako spalit. Myslím, ze dost ludí pozna tuto teoriu ale tazko sa praktizuje, plus ze to este neovlada dokonale a nema cas sa ucit s vahou a vazit si gramy, aby si mohol spravne vypocitat hodny ktore moze spapat.. Napr. ja ako student vysokej skoly, by som na to nemala moc nervy ked este uvazim fakt, ze chodit si kupovat kazdy den zeleninu, ovocie, a striedat to jedlo by sa mi moc nechcelo a taka bohata zasa nie som, hoci samozrejme moze byt hned reakcia ze aj tamto je drahe.. Nie je to najlacnejsie, ale ked si porovnam vsetky pre a proti tak je jasne co mi z toho vychadza.. :) aha, a nie som distributor, len ma zarazaju reakcie a slovká ako OBLB, kedze aspon minimalne zmeny k lepsiemu si/ste pocitila/i urcite ;-)
tot moj nazor na tuto vecicku, takze by som len povedala ze nedajte sa odradit, co stym chcete zacat a co nechcete, nikto nenuuti, a co ste skusili a bolo to pozitivne blahozelam, tí ktorí nevydrzali - smola...
Zivot je taky :)
aj ja sa pridavam k jasminnee a vanesse m. HERBALIFE JE OBLB
JASMINNEE ahoj chcem ti povedat že s tvojim nazorom suhlasim aj ja mam s tym skusenosti.až priatel mi otvoril oči lebo som bola zaslepena a verila som tomu.povedal mi:moja to nechudneš z toho koktailu ale z toho že nič nejedavaš.od vtedy mi to začalo vrtat hlavou a nakoniec som na to prišla.ved to dava logiku že ked niekto neranajkuje a nevečeria tak schudne a aj bez koktailu a tej vlakniny.baby tie kravy vas len odrbu a že si hovoria poradkine.stale vam budu vraviet že to chudnete s tych koktailov ale kuknite sa na to zdravym rozumom.je jasne že chudnete ked za cely den možte zjest len posrany obed!!!!!a to ešte nehovorim o tych čo sa daju nahovorit aby s tym pracovali.ja som sa oklamat nedala ale tie čo sa daju tak si pripravte min 120 tis sk na nakup tych vyrobkov a potom to budete vnucovat ludom.poznam babu čo sa zadlžila až po uši kvoly tomu lebo videla vidinu zarobku,mala ružova okuliare a počuvala tie ich dristy o tom ako na tom zarobi.a tak aj dopadla pretože sa jej nechcelo pracovat tak v tom videla asi to že nanarobim sa a zarobim.a to nehovorim o tych kravach čo su akože poradkine a pri tom vedia velke hovno o zdravy,tvaria sa že zožrali všetku mudrost sveta a pri tom sa same napchavaju chipsami čo som videla na vlastne oči!!!!!!BABY POZOR JE TO LEN VELKY OJEB VYSKUšALA SOM SI TO NA VLASTNEJ KOžI PRETO VAS CHCEM VAROVAT!!!!!!!