ahojte...chcela by som sa opytat, ci ma niekto skusenosti s produktmi herbalife...lebo ich uzivam uz treti tyzden a zatial nevidim ziadne zmeny...pomaha to pri chudnuti?...pomozte prosim ak o tom nieco viete...dakujem
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Herbalife - potrebujem pomoct
Vierka vierka... staci zdravo zit... a zdravie bude, ale ked chces zit nezdravo a pit tie somariny za ktore musis cvakat... cakat ze schudnes... a dufat, ze sa z toho neotrujes... alebo ze ti to neuskodi na niecom inom, ako vies, ze to nema vedlajsie ucinky? Lebo tota mudra ti povedala, ze to cisto prirodne? To veris aj vsetkym reklamam? Ktore su uplny oblb? Ved keby tak vsetko fungovalo, tak preco by na svete bolo tak plno tucnych ludi? Asi preto, ze to nefunguje.
??? ta stranka nieje o niejakom humuse, tam radia ako schudnut bez vseliakych humusov a diet.
Prve si to tam pozri az potom pis.
Je to o matematike:
Strava má energetickú hodnotu.
Človek míňa energiu
Kým tieto dve veci budú v rovnováhe, vaša váha bude vytrvalo stabilná. Ak nie, sú k dispozícii dve možnosti:
Ak prijmete viac, ako spálite, budete priberať.
Ak prijmete menej, ako spálite, budete chudnúť.
A tiez tam je o znamom jojo efekte, ktory sa iste dostavi, ked sa vratis k povodnemu stravovaniu.
Takze chudnutie je o ZMENE ZIVOTNEHO STYLU.
Ale ked chces brat Herbalife cely zivot, tak to ti neberiem. A vobec vies z coho je to zlozene? Nevedela by som si predstavit brat tie kraviny kazdy den aj ked nemusim a viem, ze je aj ina cesta.
A niesom jednina, ktora sa dala oklamat...
Poznam minimalne 7 osoby, ktore so mnou uplne suhlasia.
Vies tie Herbalife baby na teba pojdu tak velmi pomalicky a pekne, ved ta chcu zmanipulovat, budu tak kamaratske a chapajuce ... robia sa tak mudrucke, ako keby zjedli celu mudrost sveta...
Mne osobne to pride trapne, ked si da niekto s tebou stretko, robi sa ze pije len vodu a ked nahodou ju niekde stretnes medzi kamoskami tak je to o niecom inom cola na stole a tak...
Je vidieť, že ste herbalife neskúsili, ja som schudla 15 kg, citím sa fantasticky. Čo je dnes drahe: musiš si vybrať: zdravie alebo herbalife. A zdravie sa kúpiť nedá.
Verte, život je voľba, nie osud.
Jasminee ta www na ktorej ficis je tiez o nejakom humuse. Asi nieco ako herbalife. Inak suhlasim s tebov, ze herbalife je drahe na to, ze ked zmenim zivotospravu tak schudnem. Sak to aj bez herbalife ak sa budem hybat a zdravo a pravidelne jest
odporucam stranku -odkaz odstránený- sama na nej ficim a vidim radikalne zmeny
vierka vierka... vies chcem pomoct aby niekto neurobil taku chybu ako ja a mnoho ludi co poznam, keby mi niekto vtedy napisal ze je to HUMUS tak ho pocuvnem. A ked mas osobne inu skusenost tak napis... ale vacsinou to je tym, ze ho ta dotycna predava nie? Alebo si nevie uvedomit, ze to nebolo dosledok toho ale niecoho uplne ineho. Ked som mala pit ten humus tri krat do dna a pritom pit len vodu a malo potravy tak je iste ze schudnem... ved som nic nejedla a keby som ten humus nahradila niecim inym napr. mrkvovou stavou alebo inymi tak tiez schudnem... ale si to neuvedomim... lebo prave beriem ten produkt, takze to toto mi pomaha nic ine... tak to asi funguje ked si ma pochopila... A ked ma clovek s niecim problem... tak je kniha ZDRAVIE Z BOZEJ LEKARNE ta viac pomoze nez ten HERBALIFE
jasminne, prečo vnucuješ svoj názor, každý si ho musí urobiť sám.
ahoj janca, ak napises na mail valentina8@azet.sk, tak ti na dobierku poslem čaj, som v bratislave.
HERBALIFE NEFUNGUJE.... ONI LEN OBLBUJU NIC VIAC 100% ISTE !!!!!
to: janca
ak by to bolo možné, skús na seba nechať kontakt (napr.: e-mail) a vedela by som Ti pomoct s objednavkou.