ahojte...chcela by som sa opytat, ci ma niekto skusenosti s produktmi herbalife...lebo ich uzivam uz treti tyzden a zatial nevidim ziadne zmeny...pomaha to pri chudnuti?...pomozte prosim ak o tom nieco viete...dakujem
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Herbalife - potrebujem pomoct
no tak mne to vzdy vyjde objednavka tak,ze aj ked do toho piratam cestovne,tak stale usetrim okolo 1000SKK a viac,ale ak chces len jednu dve veci,tak jasne,ze sa to neoplati
Cafte, mne Herbalife pomohl zhodit kila dole, pila som len thermojetics, na vahe som zisla len nejakych 5 kil, ale fyzicky som schudla neskutocne, paru rokov som mala pokoj pokial som nepribrala z antikoncepcie, teraz si ho chcem zas objednat, ale neviem nikoho zohnat, co to predava v KE...pozerala som tu stranku herbaprodukt, je to lacnejsie, ale po prepocitani ceny plus za dovoz z Ciech to vyjde narovnako ako na Slovensku...tak asi tak
ano,tieto produkty a najdes ich na dalsich desiatkach stranok za otrasne velke peniaze...skus radsej pozriet www.herbaprodukt.cz su seriozny,vyrobky su orginal kvaitne a zaplatis polovicu toho,co na SK
to su tieto produkty?
www.bunkovavyziva.sk
iveta juhasova-berem to od znamej v cr.nemozem ti povedat od koho.mohli by jej zrusit zmluvu-ma ju uz 10 rokov.ak chces mozem ti to maximalne poslat.inak na aukro.cz tiez niekedy ponukaju lacno.viem, ze je to sialene drahe a k chces mozem to kupit a poslat ti.ale jedine pri platbe predem...alebo mi posli len za postu na dobierku.aby som ja nahodou nebola stratova.vies ako to je.za dobrotu na zebrotu.tak ak suhlasis-napis
www.herbaprodukt.cz...tam to mas najlacnejsie
Ahoj ivkaxxxx, ja som sa zbavila kopy zdrav. problémov a brala som už aj chemo. Preto som s tým začala robiť.