Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herbalife - potrebujem pomoct

jalla

no tak mne to vzdy vyjde objednavka tak,ze aj ked do toho piratam cestovne,tak stale usetrim okolo 1000SKK a viac,ale ak chces len jednu dve veci,tak jasne,ze sa to neoplati

janca

Cafte, mne Herbalife pomohl zhodit kila dole, pila som len thermojetics, na vahe som zisla len nejakych 5 kil, ale fyzicky som schudla neskutocne, paru rokov som mala pokoj pokial som nepribrala z antikoncepcie, teraz si ho chcem zas objednat, ale neviem nikoho zohnat, co to predava v KE...pozerala som tu stranku herbaprodukt, je to lacnejsie, ale po prepocitani ceny plus za dovoz z Ciech to vyjde narovnako ako na Slovensku...tak asi tak

jalla

ano,tieto produkty a najdes ich na dalsich desiatkach stranok za otrasne velke peniaze...skus radsej pozriet www.herbaprodukt.cz su seriozny,vyrobky su orginal kvaitne a zaplatis polovicu toho,co na SK

zukina

ja som pracovala pre herbalife,je to vsetko podvod kamoska brala bunkovu vizivu a nepomahalo jejto .a ta garana je oblbovak.a tie kokteili co naju brutus .peniaze vyhod za nieco ine.

ivkaxxxx

iveta juhasova-berem to od znamej v cr.nemozem ti povedat od koho.mohli by jej zrusit zmluvu-ma ju uz 10 rokov.ak chces mozem ti to maximalne poslat.inak na aukro.cz tiez niekedy ponukaju lacno.viem, ze je to sialene drahe a k chces mozem to kupit a poslat ti.ale jedine pri platbe predem...alebo mi posli len za postu na dobierku.aby som ja nahodou nebola stratova.vies ako to je.za dobrotu na zebrotu.tak ak suhlasis-napis

iveta juhásová

Ivka ahoj,
prosim Ta posli mi info , kde kupujes za 50% Herbalife, aj ja to chcem pouzivat. Len mi je to moc drahe. Dik
Ahoj
Iva

ivkaxxxx

julinka26 neviem co myslis tym chemo...kazdopadne moj muz robi s niecim co by ta mohlo zaujimat.s herbikom to ide ruka v rukave....

julinka26

Ahoj ivkaxxxx, ja som sa zbavila kopy zdrav. problémov a brala som už aj chemo. Preto som s tým začala robiť.