Mám 21 rokov, a už dlho rozmýšlam nad laserovou operaciou očí. Nechcem do toho skočit naslepo, rád by som počul vaše názory, dobré prípadne zlé skúsenosti. Otec ma odhovára a očný lekár povedal že by som mal radšej počkat kým doštudujem. Ale to môžu byť daľšie 3 roky... btw mam cca 3,5 Dioptrie na oboch očiach
Laserova operácia očí
Chcem ist na operaciu,ale vraj ,ze musim mat stabilizovaný zrak, tak neviem, poradte mi dakto...
ja som bola pred 4mi rokmi, a super uz si ani na okuliare nespomeniem. nenavidela som ich...
Ahojte. Moze mi niekto prosim odpovedat na mojich par otazok.
Mam 6 dioptrie. Som kratkozraka. Chcem si dat oci operovat. Moja oftalmologicka mi operaciu zamietla, koli zvysenemu tlaku oci.Takisto mi zamietla nosenie kontaktnych sosoviek. No ale ked som bola u ineho oftalmologa v inom meste, ten operaciu schvalil a doslova povedal, ze zvyseny ocny tlak nieje prekazkou v operacii oci. Tak som teraz zmatena. prosim o radu. vdaka
Ahojte. Neviete mi prosim niekto poradit, kde sa da zohnat kniha "Zrakove cvicenia" od Hatscher-Rosenbauer? Vsade je vypredana, tak keby ste mali nejaky zdroj, napiste.dik.
Rizino reaguj ktora je dobra ambulancia?Bola som na operacii ale len 1 oka a viac by som sa tam nedala operovat.Tak porad kde.Dík