PODELI SA NIEKTO S TOUTO HLUPOU CHOROBOU...
Crohnova choroba
RNG prosim ta moj brat ma tu crohnovu chorobu uz peknych par rokov,absolvoval uz 2 operacie,kde mu pri tej druhej tusim zobrali 30cm z creva,teraz od vikendu lezi v nemocnici,lebo dostal bolestivy zachvat tak je na infuziach vraj ma zapal tak mu tecu aj antibiotika cez tu infuzku. Doktor zvazuje dalsiu operaciu v poradi uz tretiu,kde je pravdepodobne,ze by mal aj vyvod.
Co si o tom myslis,da sa to este nejako zachranit?
Ozaj aj ten macaci pazur som mu zohnala v tabletkach,kedy to moze zacat uzivat a ako dlho? DAKUJEM
Macaci pazur=Cats Claw,= Una de Gato=Vilcacora=uncaria tometosa. Specialne vytazky z nej(TOA Free) su na trhu pod menami Samento a Prima una de gato.
na crohnovu chorobu odporucam bylinu macaci pazur -odkaz odstránený-
Trpela som krčami a bolesťami pri každom jedle, ešte v 98 som absolvovala kolonoskopiu a ostatné vyšetrenia, diagnóza znela žlčník.. v 2004 som sa dopracovala záchrankou do nemocnice, žlčník mi vybrali a mesiac mato horúčky 40.. konečne mi bola správne stanovená diagnóza- crohnova choroba. v 2006 operácia :museli mi odstrániť 50 tenkého a 20 hrubého čreva, nakoľko boli zúžené na 5mm /vďaka nesprávne stanovenej diagnóze a neliečeniu/. Teraz som od novembra začala brať Humiru, nakoľko sa crohn prejavil agresívnejšie fistulami v oblasti konečníka, ktoré mám spojené z hrubím črevom..Takže tak som na tom a verím, že sa to zlepší, aj keď som si vedomá, že je to choroba na celý život..
ok
Fucoidan, vytazok z morskej rastliny, kelpu, je vseobecne velmi liecivy potravinovy doplnkk, vyborny na zvysenie obranyschopnosti tela proti mnohym patogenom,pri alergiach, pri rakovinach a hromade inych problemov.
Ale zatial neviem, ci ho niekto pouzil na Crohnovu chorobu s uspechom, nikde som na to literaturu nevidel. Snad ako odmorovac, ale na to je to pridrahy spas, zatial.