prvykrat

puska

mala som 15rokov..bola som na dovolenke pri mori, spoznala som tam chalana..po 4dnoch, co sme sa poznali:) nelutujem!

rasto

ja som mal 19 a po 4 mesiacoch vztahu.

inac, to je zvlastny postoj, ze davat panenstvo/panictvo niekomu, alebo si to pre niekoho nechavat. ved to nie je nieco co sa da niekomu dat, to je osobna zalezitost.
to je haluz, kolko vas je panien este dlho po 20tke, to vas nelaka to skusit alebo ako? cakat na toho praveho sa nemusi vyplatit, pravy nemusi prijst.

sova

No som 2. rok na strednej,je nás v triede 22 a údajne máme už len 3 panny.Neviem či si poniektoré vymýšlajú,ale takých stálich chalanov majú -no asi 6 báb.Niektoré to striedajú každý 2 večer.Jedna to už robila aj so ženatým susedom.Ešte vtedy nemala ani 16...

devon

Eviak:dakujem za odpoved..tiez si myslim ze uz to bude iba pohodicka a zacnem si to uzivat s priatelom ako sa slusi a patri=)))

eviak

devon uz asi nie si panna ked krv tiekla. prvykrat to obycajne boli, lebo sa pretrhne blana a to takonite boliet musi. ale neboj, vsetko je ok. traz uz to bude len dobre, uz sa nema co pretrhnut, uz nema co boliet.. uzivajte si a lubte sa! :)

očičko

kiwemai: nebal som sa, ze otehotniem, ale chcel som vediet, ci panictvo dam zene, ktorej zalezi na mne, alebo len na sexe. Preto som cakal. A kedze ona mala uz nejaku skusenost, tak som sa nikam nechcel ponahlat. Inak by nebol problem... Ale moja draha ma velmi lubi a nechcela, aby som mal z toho nejake stresy na prvy krat. Som jej vdacny, ze pockala, kym som sa odvazil, nakolko aj tento vztah je pre mna prvym, a dufam, ze jedinym, kedze clovek svoj zivot nevie predvidat...

mia

ja som mala 18 a pol roka a so svojim prvym som chodila predtym tri roky chodila. po piatich mi dal kopacky a dva roky na to som si nasla svojho terajsieho milacika a lutujem,ze som si to nenechala az pre neho. on bol panic a citila som sa velmi zle, ze som spinkala aj s niekym inym.
myslim, ze sa oplati pockat, len keby som tomu verila, ked som mala tych osemnast:o)

devon

Ahoj,,potrebovala by som poradit,,,noo vcera som s priatelom zasla v posteli viac ako obvykle a no mali sme v plane sa spolu milovat,ale mna to strasne bolelo a aj tieklo trosku viac krvi a tak ani neviem ci som este panna alebo ako to mam brat a este aj dnes trosinku krvi ide..tak sa chcem spytat ci je to normalne a co si mam vlastne mysliet!!Dakujem

tara

daphne, to ako keby si aj o mne pisala...a za mesiac budem mat 23r., ....do teraz som sa na to necitila a teraz ked uz aj ano, staly vztah nemam,... ale urcite by som to nerobila iba preto, aby som o to prisla...a moje max. ze do kedy? :-)tak dufam, ze do tej 25-tky....ale to nie je sutaz, ze kto skor- ten je lepsi...,...mozno, ze to bude aj neskor, ved to sa neda naplanovat..