neviem ako sa mam zbavit cerveneho kliaciku po vytlaceni vyrazky,ktory tam mam aj tri mesiace a ta jazvicka nechce zmiznut,viete niekto poradit?
problem s pletou
presne ja tiez ked tak zoberiem vsetko jem...len keby to travenie uz ostalo tak ako je....a acidko mam rada ku zemiakovim plackam mnam....
ozaj mate niekto domacu pekarnicku na chlebik?ja by som straasne chcela.este som taky chlebik ani nechutnala ale dnes uz je dost problem najst kvalitne celozrnne pecivo
ja som prave dojedla jablko a dcere som robila jest tak aj ja som zobla...:0((((......
no to som a velky :-)ja som robila cestovinky so sunkou,kukuricou,bylinkovym maslom a posypane parmezamom.no ale uz radsej nepisem o jedle lebo fakt zacinam byt hladna-ani nie tak hladna ako pazrava :o)
...ale zasa na druhu stranu ja sa bez chleba nenajem...stale som hladna ked nemam na ranajky chlieb...
mne tiez asi bude skodit biele pecivo a vobec asi lepok...ale teraz uz trochu je to lepsie...odkedy pijem acidof.mlieko...inak to poznam s tou paprikou...i ked mi skodi tolko pretrpim,ale musim si dat :0))))......
ja som robila segedin...mala som nalozene maso...