Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

matuska

Ahoj,ja som bola asi pred rokom,myslela som si ale ze ho budem mat iny,nebola som s vysledkom moc spokojna,ale nevratmim to ,ale cloveku aspom ten pocit ze bol na plastike pridal na sebavedomi. Takze ho vnimam krajsi aj po psychickej stranke

mady

Ahojte, ja mam tiez uz po plastike nosa, sice su tomu 4 dni a vobec netusim ako budem vyzerat ked mi daju dole tie obvazy,ale ked to dopadne otrasne tak sa ozvem a ked budem spokojna tak sa neozvem... dufam, ze som tu naposledy :)

fifa

Lienkula ozvi sa...
možeme vymeniť infošky, ja nepoznám nikoho kto toto podstúpil, či sa chystá.Tak som vcelku rada že si napisala:-)

fifa

Ahoj tiež sa chystám na plastiku nosa.Najprv to bol Fábry celkovo sa mi pozdával,bola som aj v Ružinove za Koščálom.Nechcem mu krvidiť určite je skvelý plastik,ale myslím že on sa zrovna na korekcie nešpecializuje.Povedal mi zhruba urobíme to najlepšie ako vieme,riziká žiadne.Niesom doktor ale viem,že vždy je riziko.Chcel mi dať termín na február no som mu povedala, že si to musím premyslieť.Trošku bol potom na mna odutý.Neviem možno veľa ľudí s ním ma dobré skúsenosti no ja som počula aj iné.On ma chirurgia ruky,a takéto vieš a to je iné ako nos.Momentálne rozmýšľam nad Dr.Brozmanom cenovo to výchadza tak okolo 14tisic,aj trvrdá a mäkká časť.Moja známa povedala tiež je šikovný a radšej aby som išla k nemu ako k Fábrymu.No má 75rokov.Akurát som článok predtebou:-)Veľa ľudí mi vraví, že je to dobre,určite má aj skvelú prax.Hovorí sa že dobrý chirurg je ten kto má za sebou minimálne 1000operácii nosa tak on by ich hádam aj mohol mať.A ozaj myslím že sa zúčastnil aj ked odelovali tie rožńavské siamské dvojičky pod vedením dr.Simana.On tam bol ako plastik,no tam už hádam zavolajú len odborníka.Ty sa chystáš kam?

lienkula

ahojte aj ja mam stranu dilemu z operacie nosa neviem sa rozhodnut. No mam z nosa strasne komplexy, ma niekto skusenost s Dr. Košťálom?

lena22

Tí čo ste už po operácii ako na vás pôsobí zmena celého vírazu tváre? Ja si myslím že to už nebudem ja a mám z toho blbý pocit. Stačí si pozrieť naše celebritky.

mirka15

ahoj.chod na tu operáciu určite ti to zmeni život.Plastika nosa je môj sen len nemám financie,lebo nezarabam.Som len ubohá študentka Fakulty zdravotníctva.maj sa

korina

Bol niekto na plastike nosa v B.Bystrici u Dr. Kováča. Prosím napíše o svojich dojmoch a spokojnosti s výsledkom. Ďakujem

radika

ja som uz bola na takej operacii ale s vyslidkom nie som spokojna,takze si vyberte odeornika,neboli to ani sa to dlho nehoji,drzim palce