Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
jessika asi si taka pekna ze ti to nejde ani posalt :)..kristulicka@azet.sk
jessica ja som: nynca@azet.sk...alebo nina.krjakova@post.sk diik
baby napiste mi este raz adresy,ktora chcete fotky,lebo mi to blbne.a ak to niektorej uz prislo,alebo pride,tak dajte vediet,diky
sorry ze to tak trva,ale stale sa mi to vracia nazad.
ahoj jesiika ja osm bola dnes u doktora na konzultacii..buducu stredu mam ist na opercaku.ale kost ze mi len zbrusi a hlavne spicu da prec..tak sup sup fotky :).kristulicka@azet.sk
ahojte baby,tak ja uz som domadlahu mam konecne dole.z nosa mam zmiesane pocity,teraz sa mi zda byt este trocha velky,ale ono to bude tym ze maximalne opuchnuty a dufam ze ked opuch ustupi ze to bude akurat.hlavne je ze uz nie je krivy.
dobře bobře,urcite sa ozvem.papa
ano teba som myslela..fuha to mas inak fakt blbe,ze tak daleko byvas.tak dufam ze ti to da hned dole a bezproblemov.tak sa potom ozvi pochval sa krasnym novym nostekom :)
ak myslis mna,tak ja som objednana na jednu,do druhej budem hadam vybavena a este 2 a pol hodky dom,ak nebudu prepchate cesty.no zrejme o tej pol piatej sa ozvem.