Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahoj Jessika kde si si prosim ta dala operovat nos?
palinka,uz som ti ich poslala.ano mam leukoplast,ale nieje to ani moc vidno.
zas som tam nechtiac dala tvoj nick :(..sa mi to pletie z pokecom :D
jessika prislo mi to..lje super...odpuchne a bdue fakt krasny :)..viem ze si nerovzna je to nezvyk a tak.ale uvidis po par dnoch sa to zlepsi..je fakt supert :)
jessika, neboj to bude dobre.drzim palceky nech je podla tvojich predstav. a mas leukoplast? mohla by si aj mne poslat foto? atika11@pobox.sk
dakujem
to totizto nie je len takyze nos s hrbolcekom ale v nom sa spaja vsetko to najhorsie- je siroky ako dva moje palce(doslova), nakonci ukonceni gulou ako svet,nosne dierky siroke tak na dva malicky a k tomu sa este hrdo vypina a vytrca, len neviem na co je pysny..
ahojte neviete mi niekto poradiť nejakeho fakt profika ktory by dokazal okresat moj XXL nos, najlepsie v okoli Bystrice
dakujem nynca,to myslis vazne?vies on je naozaj velmi napuchnuty.ale som rada ze ho nemam ako fajku.boze dakujem za toto forum,je super ze si tu vieme poradit a podrzat sa.
no neviem kristulicka,uz to tam asi mas,ja som akasi nervozna z toho nosa.