Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
daika,nic som mu neukazovala a ani nehovorila co chcem,on podla mna najlepsie vie co sa kuktoremu ksichtu hodi,teda dufam:)
pri operaciach je nevyhnutna,najma pri vacsich zakrokoch....ale to je kazdeho osobne rozhodnutie,nikomu nic nezazlievam a ani nevicitam.....
urcite by som netrepla na operacnom stole 1-2 hodky.....a to Ti hlavu spevnili alebo dali do remenov??
pilka,
narkoza je mozno komfort pre teba ale urcite nie pre tvoje telo...
dalka
ja mam tiez este dlahu takze by si nic nevidela,az v utorok mi daju dole...a tiez ma nerobil Dr. Guba
ja som nemykala predsa hlavou,ale nohami,takze na neho to nemalo vplyv.kazdy sa boji niecoho ineho a to ze ti telo umelo uspia,nieje zrovna komfort,ale riadna zataz.
no to sa ti cudujem ze si tak trepela,a aj dr. ze to vedel robit ked si sa tam mikala a kopala....
ved pacientka ma mat konfort aj pri operacii a na to najlepsia narkoza,neviem preco sa toho bojite.....spis a dr si robi v klude svoju pracu a nik ho nerusi....
rada by som ti pomohla daika,ale ja mam este dlahu a nebola som ani u gubu.