Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
mojaaa som uplne zvedava ze co a ako..kedy asi odtial prides??
neboj nynca,dufam ze sa bude s cim chvalit:))
diky moc kristulicka,uz sa tesim.fotky poslem,uz som dala nabit fotak a urcite sa budem fotit z kazdeho uhla stale dookola ako blazon:)))
ahoj nynca, ano idem k nemu, ale vlastne len na zaklade toho, co sa tu pisalo a mam to blizko. Povodne som chcela ist do Ruzinova, lebo Kostal je znamy kamosky, ale tam je aj tak dlha cakacia lehota. a u gubu som isla hned v ten den na konzultaciu a o termin mi dal o dva mesiace.. uz sa to krati.. tento tyzden co pride..
no fajn sendybarett,dufam ze ti to prislo,musela som to posielat po jednej,lebo sa mi to vracalo spat.
neviem ci ti to pomoze.
ahoj sendybarett,este mam dlahu,ale nejake foto ti poslat mozem ak ti to nevadi.
Ahoj jessika - ja chcem ísť ku Brozmanovi, mohla by si mi poslať foto pred a po operácii, aby som sa vedela rozhodnúť. Som Ti veľmi vďačná. Bojím sa, ale musíme to vydržať. Môj mail sendyBarett@zoznam.sk