Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
noemi3 pocitaj tak cez 20 000
a ten leukoplast si mam dat v piatok dole
palinka citim sa fajn,uz sa tesim ked mi to odpuchne.z predu bude velmi pekny,presne ako som chcela a tak ako som si aj myslela,teraz si pripadam mladsie,alebo tak zenskejsie a to je super!verim ze aj ty sa onedlho budes tesit z noveho vyzoru.
ahoj lady ma,vcera som bola nesvoja,ale dnes sa mi to uz paci a myslim si ze to bude coraz lepsie.dnes som uz behala aj po meste aj ked mam leukoplasty.hodila som siltovku a bolo to v pohode.poslem ti tie fotky.a ty ako?posli prosim aj ty mne foto.
ahoj zuzka bluzka,dakujem a aj ja blahozelam k novemu nosteku.tak co ako si spokojna?
ahojte ako chudobna studentka sa pytam kolko stoji celkova plastika nosa napr u dr. Kovaca diky
caute:)
no uz mam dlahu doleeee....a ten nosik je DOKONALY...aaaach jaj..som taka stastna. je este krajsi nez som si myslela ze bude:)..a ze je este opuchnuty tak ked odpuchne to bude naozaj bomba. ked co i len trochu uvazujete o operacii, chodte do toho!!!!! stoji to za to:)
neviete kedy staci len zbrusit kost??? a kedy je nutne lamat nos??? ja mam v tom chaos. Ja viem ze len hrbolcek by mi trebalo,troska zuzit aby bol rovny a vnutronu prepazku mam krivo.....
dakujem :-)
jessika, ako sa citis? tak by som to tiez uz chcela mat za sebou..ten leukoplast ides mat dlho? chodis uz aj do skoly?