Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahoj zuzka,
aj ja idem k nemu. Takze vravis chvilu?troska sa bojim no snad zvladnem, kolko ti ich pichli do nosa? troska som tu behala po fore ale je tu tak vela odpovedi, ze sa v tom nevyznam...
Barbie
aj ja som bola v ruzinovskej u kostala, ty ides ku komu?
to umrtvovanie trva chvilku a boli hrozne, nebudem ti klamat, ale horsie su tie kokainove tycinky predtym...fuj.ale to su 2 zle veci a potom uz nic necitis, neboj, fakt prezijes.
triska: no ja mu tipujem od 40-50 max. neviem neni to starý dedo, taký normálny:-O
ahojte, ja som sa tiez dala na to, ze si dam ten moj ratafk zmensit, termin mam na oktober, idem do ruzinovskej a na lokalku, robili to aj mojej mame, a vravela, ze sa to da prezit ale je to mama... nemozete mi niekto napisat vlastne pocity a asi kolko to umrtvovanie ihlami trva???
baby ze pocujte aky je ten kovas stary dufam z eneni naky dedo
rockier: neboj je zlaty, uvidíš a kludne sa pýtaj :-O
ja diem 24 ku kovacovi na konzultacie, bojim sa co povie....:(((
Ahojte kočky
chcem sa spýtať, dal si niekto robiť noštek u MUDr.Dráč Pavol z bratislavy železničiarska nemocnica
ax ax: neviem mne poslala foto jedna kočka vyzerala dobre, ja ti môžem poslať potom moje - lebo idem k nemu. Ale nemá moc stránku, ani nič také ani fotky:-( moc nemá reklamu, ale má veľa pacientiek - možno aj preto.....tak v tomto ti moc nepomôžem