Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

tulip

bol niekto z vas tiez na Euroclinic u dr. Marsala na operácii nosa?? bola by som rada keby niekto napisal skusenosti,piste vsetci co ste tam boli,ake mate dojmy z doktora,a samozrejme z vysledku operacie. Ja som uz po op. papa

tulip

pre zelenoocko:(z 24.04.2008)Ja som bola pred cca 2 tyzdnami na Euroclinic u Marsala, a mam zmiesane pocity.V prvom rade doktor je neprijemny,teda ku mne bol strasne,a co som pocula nielen ku mne ale aj k inym..akoze nechcem nikoho odradzat,jedno je povaha a druhe je robota a vysledky...ale sproste reci ma,tak poviem.Mal by si uvedomit ze sme klienti od ktorych je plateny,a ze by mal byt milsi, dobre,mozno ma inu naturu,lebo je inej narodnosti,ale to ho neospravedlnuje.Co sa tyka vysledku,neni som uplne spokojna,i ked je mi jasne,ze to trva nejaky cas,kym sa to cele usadi,cely nos a tak...no ved uvidim,dufam ze to bude lepsie.Inak sa hovori a pise,ze je jeden z najlepsich chirurgov na SR,tak snad sa to ukaze.

tulip

caute baby,som po operacii nosa 2,5 tyzdna (kompletka v anesteze) a mam stale neprijemny pocit vnutri nosa,taky tlak a akoby som tam mala napchate neviem co,na hornej stene vnutri nosa a v spicke nosa.Neviem ci to je len opuch, lebo nos si pravidelne cistim repikovym odvarom a vatovymi tycinkami+doktor mi poradil masticku Infadolan,ale zda sa mi to horsie,tak neviem,ako ste na tom boli vy,tiez ste mali taky blby pocit v nose? diky za odpoved

New_nose

ahojte za 2 tyzdne idem na operaciu nosa do ULK ku Gubovi...mozte mi powedat ci ste nanho poculi ci je dobry alebo nie::a kto ma za sebou operaciu w lokalke dakujem pomozte mi:)))

didlina

ax ax:aj mne robil spicku aj kost. no ked ti zbrusi kost tak sa ti spicka nadvihne tak o dva milimetre,ale to je malicka zmena, nemusis sa bat nejakeho horenosu:)
mimi000:uplne v pohode, aj menstruaciu som mala pravidelne,az kym som nebola po operacii,bo teraz po ensteze mi meska uz dva tyzdne.teda dufam ze je to koli tomu.mmm

ax ax

DIDLINA: jaj:( no len som chcela vedieť že čo ti robil bo ja si chcem dať brusiť kost a trošku zmenšiť špičku. ale bojím sa že mi ju nadvihne.. tak som chcela vidieť foto.. :(( a tebe čo vlastne robil??

didlina

mimi000:no zavisi to od druhu tabletiek,neviem ku komu ides,ale mna sa lekar sptyal ake beriem a povedal mi kolko tyzdnov pred operaciou musim vysadit HAK. Ale vacsinou je to okolo 6tyzdnov