Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

sopcek
ja som isla z Ba a na tu 9tu tiez.Robil ma okolo pol12tej ale to ti ubehne.uz tak hodinku dopredu ti daju tu infuzku a potom to uz ide rýchle.

sopcek

matiska

Tak prepazku a hlavne hrbol nejak zosekat. ked ja som si to sama zmyslela. prvotny motiv bol vyrovnat prepazku , ktora vraj nieje taka zla a potom hlavne ja mam ten hrbol. nooo bojim sa vysledku ale vsak ja nie som prva. dik za infosky si zlata. a na 9tu aj vy ste boli???

Matiska

vinea
vobec sa tym netrap ten nosik ti este padne keby si ho mala moc dole a este by ti padol to by vyzeralo este horsie.musis cakat nerob hned uzavery.neni mozne aby si ho mala skaredy ked som tu nenasla ani jednu staznost na dokt. pracu.A vidis aj Imperis si myslela ze bude hrbolaty a on ti len opucha podla toho co ti dokt, robil mne robil uplne vsetko a keby mi ten nos ostal taky ako je teraz tak sa rovno zbláznim ale kazdy mi hovori ze mam cakat.Nesmies si hovoriť ze to tak ostane.

vineaa

na kontrole som bola po tyzdni, a vtedy som mala nos este opuchnuty, ale nesiel vobec do jednej strany. Mudr.povedal, ze je to v poriadku.ale vsetci mi hovoria, ze mi ide do pravej strany. Tak ja neviem, dufam , ze to bude lepsie.A nemate pocit, ze pri pohlade z boku je moc vidiet nosove dierky?

Matiska

vineaa
ja suhlasim s imperis aspon my dve vidime ze sa to meni stale tak nemozes si teraz myslet ze ti to tak zostane. a ked ta operoval predsa by videl ze ti to spravil do boku tam on vidi nejaky konecny tvar.moja kolegyna bola v BA a kazdy mesiac mala ten nos trochu inak.

Matiska

imperis
aj ja tak isto ale tak ja mam asimetricky tvar tvare tak som to mala aj pred tym take do boku na fotke to vidim.ale teraz to je trosku vytaznejsie. ja sa len bojim ze mi zostane taky do siroka no proste okolo nosovej kosti to mam take bez ohranicenia nosa.uz medzi ocami je taky jak ked si opuchnuta.mne dorabal aj kusok medzi ocami mala som tam taku priehlbinku doplnal mi tam nejaku kosticku.teraz vyzeram ako slon s tym.tak hadam sa to zmeni lebo sa vobec nepodobam na seba.pocula som ze niekto isiel aj po pol roku na opku.

imperis

vineaa

a u koho si bola?
nemyslíš si, že robiť závery po troch týždňoch je trochu predčasné? Veď nos opúcha aj 3 mesiace keď nie viac.... A konečnú podobu nadobudne najskôr za pol roka...niekedy až za rok

imperis

matiska

na reoperaciu tak za rok.... Vieš čo mala som to aj po bokoch opuchnuté ani nie že by do široka ale vyzeralo to že mi ide nos do jednej strany hlavne keď som sa usmiala, ale teraz už ako tak v pohode...kadžý deň to mam inak opuchnuté ...a tiež ešte na dotyk bolavé.... ale inak som spokojna s tvarom...

vineaa

Ahojte.Ja som bola na operacii nosa pred 3 troma tyzdnami v BB. nie som vobec spokojna s vysledkom, tak si to poriadne premyslite, ci je naozaj take nutne absolvovat operaciu.nos je trosku vyboceny do jednej strany, mierny pokles nosoveho stlpika nadol a tak... teraz mi nezostava nic ine, len cakat na dalsiu operaciu