Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zakynka

Jana C
takže takmer rovesničky...a Jani ako si znašala tie predošle operacie?Mala si velke bolesti a ako sa ti to hojilo?Ja sa najviac bojim asi toho hojenia,s bolesťou skôr ratam takže hadam sa to da prežiť ale počula som o Wobenzyme,je to výživovy doplnok a že je velmi dobry pre regeneráciu celeho organizmu po operácii a pomaha hojeniu. Ty si o tom už niečo počula?Chcem sa na to opytať aj doktora.

Jana C

ZAKYNKA
oba razy ma operoval primár Mládek. prvý krát mi robil kompletku, ale to sa mu fakt nepodarilo (pri všetkej úcte), vyzerala som horšie ako predtým. druhý krát mi to doupravoval, je to už omnoho lepšie, ale stále to nie je to pravé orechové... koľko máš rokov?

zakynka

Jana C
a možem sa ťa opytať taku diskretnu otazku?Kto ťa predtým operoval a čo ti presne upravoval?(ak nechceš nemusiš mi odpovedať, som len zvedava)...ja mam dosť výrazny velky nos, popravde občas schytam prezývku Adela a dosť to zaboli aj ked proti A.Banašovej nemam nič prave naopak ako osoba sa mi velmi lubi...mam vyraznejšiu a široku kostičku na nose a s mojou špičkou vytvaraju dva dokonale zaoblené kopčeky, proste priroda to tak zariadila.Ale konečne som dostala odvahu urobiť prvý krok k zmene.

Jana C

my sme zo západného slovenska, ale myslím, že sa mi tá cesta oplatí. lebo cenovo je to neporovnateľné s BA a on robí len nosy, tak to musí vedieť :)

zakynka

Jana C
nuž verim že už čoskoro budu tie naše nosiky podla našich predstav a že budem spokojnučke(držim nam pršteky a neboj do tretice všetko najlepšie a vraj prim.Kovač je v tomto obore najlepši)...a vy obe ste z BB alebo odkial budete cestovať? Ja idem z PP...

Jana C

ZAKYNKA
idem tam prvý krát, predtým ma 2 krát operoval iný doktor. sestrička mi povedala, že je to v poliklinike pre dospelých, ORL. na stránke Roosveltky je aj mapka, tak to snáď nájdeme :) ked tam stretneš dve babeny s väčšími nosmi, tak to sme my s Kattty, hihi

zakynka

Jana C
...maš pravdu robim si starosť s "hluposťami" čo tam po listku...no ja som objednaná na 13,30...a ku dr.Kováčovi ideš tiež prvý krat, alebo si už u neho bola(prepač ak sa ťa pytam niečo, čo si už možno pisala inemu, ale ja som tu prvý krat a nestihla som si to tu ešte precitať)...neporadiš mi ako by som jeho kliniku mohla najsť?Ušetriš mi tym čas...inač možno sa tam ešte stihneme a spozname sa aj osobne:)...by som sa velmi tešila...aspon mi bude veselšie...:)