Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

admina

Ahojte, ako tak citam tak aj ja mam podobny problem ako vy, tiez sa mi urobil hrbolcek a dokonca aj spicka mi ide nejako do jednej strany.

imperis

nosik

ja mam tri týždne po opke a tiež mám hrbolček.... či ísť za doktorom?? napríklad Kováč čo viem by ti povedal že o tom sa môžete baviť tak za tri mesiace -skôr nie....

nosik

Matiska JanaC
MNoo lenez baby ja mam uz mesiac po opke a mam tam hrbolcek a je dost tvrdy..inak mi cely nos uz opuchol....a az po opuchnuti sa mi tam vytvoril...mylsite ze to zmyzme alebo mam ist za doktorom??

Jana C

ZAKYNKA
operácie som znášla veľmi dobre, nikdy ma nič nebolelo. len prvý krát som bola strašne opuchnutá a mala fialové modriny, ktoré neskôr zožltli a bola som taká asi 2 týždne. druhý krát som mala žlté modriny ani 3-4 dni. mne najviac prekážalo, že som do vybratia tamponády bola iba na kašovitej strave, lebo nos ma nepustil normálne žuť a cítila som, ako mi v ňom žblnká krv :)) a nemôžeš ani hlavu skloniť, ale inak je to v pohode, nemusíš sa báť. podľa mňa je Wobenzym len marketingový ťah..

luna_

Matiska:ja este na op. nejdem,ale dakujem,ze na nas myslis:)Neboj, to mas este urcite opuchnute a bude lepsie

lenka 11,sopcek:drzte sa, nech vam to dobre dopadne