Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
MRKVUS
fúha, to si už nepamätám. ale aj teraz ma občas zabolí... napr. ked sa zmení tlak, tak ho cítim.
KATTTY
a nemôžeš ostať radšej doma? ako ťa vyzdvihneme, ked pôjdeme na kontrolu?
Mrkvus
áno celý deň, dole si ich dávam až ked idem späť, ale počas dňa si kvapkám do očí refresh kvapky, sú super, ked máš pocit suchého oka.
posielam ti link, tam si ich aj objednávam, sú omnoho lacnejšie ako v optike.
www.vasesosovky.sk
Katty
mne povedal dr.kováč, že najmenej 6 týždňov by som nemala nosiť okuliare. To som prekvapená, že až rok po opke....no, neviem, neviem, ako si zvyknem na šošovky, na tak dlhý čas.
Katty
stále nosíš šošovky? úplne celý deň? aký typ? dík za odpoved
Mrkvus
ja som skoro rok po opke a okuliere som ešte nemala, a ked som bola naposledy u doktora tak som sa ho na to pýtala a on, že ešte radšej nie.
kvôli tomu mám čočky.
Jana C
moja, ale ja budem v ba, a neviem si predstaviť tú cestu busom s tamponádou v nose, ale asi nebudem mať inú možnosť.
nejako sa mi to komplikuje.
Jana C
a po akej dlhej dobe si ich mohla začať nosiť bez toho, aby to bolelo?
MRKVUS
ja som slepá jak krtko. na verejnosti nosím čočky, v súkromí brýle. po prvej opke som bola taká opuchnutá, že som si ledva tie šošovky dala :) ale ked som už mala všetko dole, tak ten nos bol citlivý, lebo mi robil aj kosť, tak som moc nechcela nosiť okuliare, lebo som mala pocit, že vážia tonu a bolelo ma to.. objednaj si na nete nejaké šošovky, sú tam aj o vyše polovicu lacnejšie než u očnej, či v optike
no ja si myslim ze nemozes nič poskodit, ved urobis len to čo urobi aj lekar pomaličky to vytahujes, nie je to tazke je to mazlave takze to pomaličky jemne povytahujes a ide to dobre. samozrejme sa treba poradit lekara, mozno niektori to chcu robit sami