Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
MRKVUS
a definitívne som sa v tom utvrdila, keď si si ho tak jemne pokriabala :)) Viem aké to je, keď ťa svrbí a máš ho necitlivý. Ja sa tak škrabkám už vyše roka :))
MRKVUS
až na to že tá krpatá mala posr.. plienku :)) Ja už mám na to asi oko, na tie oplastikované nosy :) Mám stále takú hnusnú kožu na nose, aj Dr. povedal, že ju mám hrubú a mám jej veľa :( Ty ho máš taký rovný a jemný, máš omnoho menšiu špičku ako ja... Moju jazvu si si nevšimla? ;) Inak, koreň je môj pôvodný
Jana C
a som rada, že si mi napísala, že sa ti páči, to tak poteší, xi...
A len sa spýtat ci mozem prist na konzultaciu ci ako sory ze sa vela pytam ale cem to vedet:D
Jana C
aj ja som si myslela, že si po opke, tá pokožka no nose je taká iná...
Máš pekný nos, máme taký podobný tvar, len mne skoršie odpuchol, to je individuálne...mne sa páčil, aký máš koreň nosa, taký úzky, a pekne vytvarovaný...no tá malá bola zlatá, aj tá jej sestra, chúďatko ich mama...
ako si vedela, že som po opke? nemala som make up na nose, to aby videl dr. ako sa hojí a tak...
A len sa spýtat ci mozem prist na konzultaciu ci ako sory ze sa vela pytam ale cem to vedet:D
MRKVUS
mne sa tvoj nos veľmi páči, hneď jak som ho zbadala, vedela som, že si po opke :)) Ja idem až v auguste, tak sa neuvidíme :( Naozaj si myslíš,že mám nos OK? Tá malá bola zabitá: Hello cici :)) Záchvat smiechu som dostala :)))
All
Prosím Vás uvedené číslo na Dr.Kováča neviete od kedy do kedy ordinuje kedy mu asi možem zavolať?
Jana C
dal mi kontrolu 22.7, že ma bude aj fotiť.
Nevšimla, ale to je ok... aj ja som zvedavá... tebe sa páči ako mi ho spravil? aj ja som spokojná, hlavné je, že neboli komplikácie
MRKVUS
aj som ťa chcela osloviť, ale som nevedela, či by si sa priznala, že si bola na opke :) Ale furt som na teba zízala, ak si si všimla :) Fakt ho máš veľmi pekne spravený. Hej, bola som na kontrole. Že tam mám ešte opuch, že tak do pol roka by to malo byť OK. Nebola som smutná, len som si myslela, že nestihnem bus o 14:30, ale našťastie išiel neskôr, tak som stíhala. Do vnútra som išla tak cca 13:40. Kedy ideš najbližšie?