Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

ruso

Veď keď ti niečo napuchne tak to musí teoreticky aj odpuchnúť, nie? Len záleží, že za ako dlho.

Baby

Mne nehovoril Dr. o ničom takom akú mám kožu na konzultácií no nemyslím si, že ju tam mám tenkú. Na môj odhad pri špičke nosa ju môžem mať hrubú tak max 2mm. Je to veľa?

papaja

jana c

mne je jasne ako dlho odpucha ta spicka atd len som sa pytala ci to nie je ine v pripade tej hrubsej pokozky....

liza8

Jana C

Janka a teraz mi uz fotku mozes poslat? Chcela by som vidiet, ake to mas. Ci este je to stale napuchnute? Ved kolko uz mas od operaciu?

Jana C

Ľudia, vy nečítate príspevky, keď sa stále pýtate to isté??? Po 2 týždňoch sa dá ísť von, niekedy aj po týždni a odpúcha to niekoľko mesiacov..

LIZA8
no mne to vadí, tak ale prírodu neoklameš... :(( Ale rátam s tým, že o pár mesiacov, bude zase menšia, aj keď úplne normálna nebude asi nikdy. Uvidím, čo mi povie Dr. na kontrole

liza8

Jana C

a ked ta spicka vyzera ako povodna, i ked je uz nos mensi ako bol, nevadi to tomu moc? nie je to neprirodzene? Ale aj tak lepsie ako to bolo pred opkou, ci?:)

papaja

jana c

jani no presne,,,mne to povedal on,ze mam hrubsiu kozu tak to bude dlhsie odpuchat...ty si po akej dlhej dobe mala nos ako tak ze si mohla medzi ludi?
boze jak budem vypadat tak ako teraz tak to je na slucku :)

Jana C

RUSO
keď sa chceš niečo spýtať, tak sa pýtaj tu

PAPAJA
nemala som vysoký nos, len široký. Kosť ako tak ujde. Ale špička je stále bambuľková. Z profilu je iná, aj celý nos, ale spredu, je veľmi podobná tej starej. Uvidím čo mi povie pán primár Kováč... Ako vieš, že máš hrubú kožu? Mne to povedal až Dr. Kováč. Všade inde mám tenkú priesvitnú kožu, ale zrovna na nose musím byť jak hroch :))