Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

papaja

Jana c

diky :)
sice sa snazim mysliet pozitivne ale je to aj stres,prva operacia v zivote a pod narkozou a este tie dotazy na forach o hojeni v pripade hrubsej pokozky mi na pohode nepridali,ale nevadi,mozno ja budem vynimka :)

Jana C

PAPAJA
moc by si odo mňa chcela vedieť :))) Bolo to zvnútra špičky, viac neviem... Nebudeš vyzerať horšie, neboj sa! Pozitívne myslenie je veľmi dôležité!!!

pajo22

RUSO

Hej moze to aj to sposobovat, hadam ... Mne je tiez vidiet obrysy chrupaviek na lavej strane ... Zo zaciatku som mal z toho že pekné jeby v hlave, ani som si nemohol zvyknut ... pis ale radsej na ICQ vsak cislo som ti uz daval.

papaja

s1m

jasneeeeeeeee :)))
ja uz mam tiez vsetko pripravene na operaciu,myslim kartu a vysledky z rozboru krvi a rtg ale sama som este nejak nenachystana :)

S1M

papaja

Napiseme si potom ake mame pocity? :) Uz mam kartu, aj predoperacnu spravu... som strasne zvedava a kusok mam aj strach.

papaja

Jana C

jani a ta jazva bola moc viditelna?to si mala po bokoch spicky alebo kde?
no ak budem vypadat horsie ako teraz....

Sim

drzim palce!!!!!!!!!!!!!!!!
mna to caka den po tebe

S1M

all

Ja som sa vcera vratila z vyletu, tento tyzden si uzivam este naplno kym sa da no a v pondelok pod noz. Prave vyrazam za obvodnou pre kartu.
Citala som ze hladate ubytko, tak na stranke banskej bystrice toho mate dost alebo www.kamdomesta.sk a BB > ubytovanie ;)

Jana C

PAPAJA
ja som síce pri poslednej opke mala obstrihanú jazvu na špičke, ale nejak sa k tomu vyjadriť neviem, nie som MUDr. :)) Mne to skôr pripadá tak, že keď máš veľa hrubej kože, tak ti dobre nepriľne na kosť...