Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Moze sa mi este zmenit tvar nosa?Som 1 tyzden po opke ....Mali ste taky pocit ze sa Vam nos nepacil ako Vam ho spravili no cas to vyriesil?
jana c
supeeeeeeeeeer,aspon nemam starosti s odvozom a budem za hviezdu v miestej nemocnici :)
jani ty by si mohla kovacovi sekretarku alebo hovorkynu robit :DD
PAPAJA
nemusíš ísť do BB, spravia ti to v mieste bydliska
all
baby please na to vyberanie tamponady musim ist znova do bb?
nemohla by mi to urobit aj moja orl?
vdaka
LAURA391
každá k nemu chodí na kontroly, len ja musím častejšie, bo to bola komplikovaná opka :)) Určite choď k nemu, je super! Všetko ti vysvetlí a robí prirodzené nošteky
Jana C zaujalo ma na tvojom príspevku, hlavne to že si bola na kontrole aby videl, či je všetko v poriadku a ak aj nie je tak to budete riešiť. To je podla mna super prístup, maloktorí chirurgovia su taký, tak preto som sa rozhodla pre neho :-)
Mrkvus a Jana C
prosím vás poslali by ste mi fotku pred a po? Teda ak by vam to nevadilo. Ja som sa tiež rozhodla pre dr Kovača a chcela by som vidieť jeho pracu.
Ďakujem a prajem všetko dobre s novými noštekmi :) laura.391@azet.sk
jana C
no vidíš, super, budeš krásna, a všetko bude podľa tvojich predstáv, neboj, všetko sa to zahojí :-)
maj sa krásne
jana C
ozaj, už sa mi ho aj podarilo opáliť na slniečku a vôbec nič, v pohode :-)
MRKVUS
akurát som dnes na teba myslela, bola som na kontrole :)) že je to už na 80% odpuchnuté, ale nepáčila sa mu jazva, že po 3 mesiacoch už nemá byť vidieť, tak sa to ešte možno bude v zime riešiť -_- Nejako sa mi zle hoja jazvy v posledom čase :(( Ale inak je pekný, vraj už neklesne, tak som happy :))) Aj ty sa maj pekne a niekedy sa ozvi