Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

natali:)

cawte,mam suchu svetlu plet,fliaciky na tvary,a kruhy pod ocami... pls poradte nejaky fakt kvalitny make-up!
DIIIIKY:)!

sofija

Ten dream matt uz davno nieje novy v drogerkach je uz aspon 1 rok urcite a podla mna nieje dobry...ak mas bezchybnu plet tak moze byt dobry,ale ak mas akne a flaky tak ti nezakryje absolutne nic

joja2

baby a skúsili ste už ten nový od Maybeline Dream matte? ten penový? aký je? chcem ho kúpiť, len neviem, či sa oplatí.. dík..

ja123

cafte :) potrebujem radu...ked si dam na zaciatku mejkap tak pohoda ale po nejakom case napr.3 hodiny sa mi zacnu tvorit take jak vrasky ked sa smejem...a to pritom mam 15 rokov,..pouzivam make up ten max faktor dvojzlozkovy a puder mam od rimmel stay matte...tak co mam pouzivaat rosim poradte

cicaaa

::::::Prosim Vas chcem kupit mojej krstnej nejaky mejkap a aby bola spokojnaa...je starsia tak aby bol vyhladujuci a ma taku suchsiu plet....dakujem velmi velmi pekneeeee :)

femme

Najlepší make up je od Revlonu Colorstay. Viac ako perfektne krycí, žiadny lesk, aj po 16-tich hod. je na svojom mieste a má prirodzené odtiene. Tiež milujem make up od Lancome.
Mám 23 a už som vyskúšala všetky dostupnejšie značky, roky som používala lasting performance od Max Factor a môžem povedať že oproti Revlonu to je shit. Navyše má zlé odtiene. Najhoršie sú od Maybelline (zato špirály majú dobré)