Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mesacny plat

no ty si trapna

Ma sokuje ako moze byt niekto takto vlezly,alebo nesokuje......no hnus hmmmmmmmmmmVies kolko ludi je zo stred. sl. ty ...koza hlupa.

fresh graduate

Zarabam $3700 dolarov mesacne (okolo 78000 korun) v USA, vysla som cerstvo z vysky a pracujem na krajskom urade ako manazerka oddelenia administrativy.

kajka

dingo, prosim ta, mam pochodenych zopar krajin, v kazdej som stravila nejaky ten cas, takze som mala moznost spoznat ludi a mentalitu naroda. K tomu rakusku... prejdes sa cez Wien a mas pocit, ze si sa dostal do okrajovej strvte Blavy, mozno este horsie. Mesto plne utecencov, bezdomovcov, somrakov, kseftarov....
Kazdy druhy podnik vlastni nejaky turek. Neviem v akom podniku pracujes ty, priemerna mzda v Rakusku je cca 3000eur, tak si musel mat sakra stastie.
Ja pracujem v oblasti prepravy v Ba a moj mesacny plat je cca 20000, plus premie a priplatky, kazdy mesiac su pohyblive.

fresh graduate

Zarabam $3700 dolarov mesacne (okolo 78000 korun) v USA, vysla som cerstvo z vysky a pracujem na krajskom urade ako manazerka oddelenia administrativy.