Ahojte. Kedze je to vsetko anonimne, zaujimamalo by ma aky je vas priemerny mesacny plat. Mohli by ste uviest aj mesto kde ste zamestnani, nazov pozicie, ci je to v hrubom alebo v cistom. Podla mna to zaujima aj vas tak do toho :-))
mesacny plat
Ma sokuje ako moze byt niekto takto vlezly,alebo nesokuje......no hnus hmmmmmmmmmmVies kolko ludi je zo stred. sl. ty ...koza hlupa.
Zarabam $3700 dolarov mesacne (okolo 78000 korun) v USA, vysla som cerstvo z vysky a pracujem na krajskom urade ako manazerka oddelenia administrativy.
hmmmm.... uz si trapna, urcite si z Oravy.
dingo, prosim ta, mam pochodenych zopar krajin, v kazdej som stravila nejaky ten cas, takze som mala moznost spoznat ludi a mentalitu naroda. K tomu rakusku... prejdes sa cez Wien a mas pocit, ze si sa dostal do okrajovej strvte Blavy, mozno este horsie. Mesto plne utecencov, bezdomovcov, somrakov, kseftarov....
Kazdy druhy podnik vlastni nejaky turek. Neviem v akom podniku pracujes ty, priemerna mzda v Rakusku je cca 3000eur, tak si musel mat sakra stastie.
Ja pracujem v oblasti prepravy v Ba a moj mesacny plat je cca 20000, plus premie a priplatky, kazdy mesiac su pohyblive.
Zarabam $3700 dolarov mesacne (okolo 78000 korun) v USA, vysla som cerstvo z vysky a pracujem na krajskom urade ako manazerka oddelenia administrativy.
hmmmm.... uz si trapna