Ahojte. Kedze je to vsetko anonimne, zaujimamalo by ma aky je vas priemerny mesacny plat. Mohli by ste uviest aj mesto kde ste zamestnani, nazov pozicie, ci je to v hrubom alebo v cistom. Podla mna to zaujima aj vas tak do toho :-))
mesacny plat
Robi hanbu zenskemu pokoleniu.
ale to vsetko na dedine 50 km od Ba.
Fakt by ma to nepohosilo keby sa ta koza tu tak okato nenatiskala niekomu s takym prijmom.To vyzera tak ,ze ahoj ja som tiez zo str.sl. a ked tolko zarobis mozno sa pozname ,alebo aspon nieco mame spolocne.Taky chlap keby chcel nieco take ako tu predviedla dotycne ...zaplati si kurvu ,alebo ide na pokec a tam sa realizuje.Tu uz ide o sudnost a to ,ze ma odvahu sa takymto sposobom sem vobec zapojit....Som za aby sa drzalo temy ,ale taketo pindy to je hanba ,ze hmmmmm hanba fuj .
presne tak.. za 3 melky mas dom, za 1 milion auto a este ti zostali 2 melky na podnikanie.
" Lutujem " ešte raz v úvodzovkach, každého čo musí vyhodiť za 2 izbovú kuticu toľko penazí, tie ceny bytov v Blave ale už aj v iných mestách sú hrozné. Za 6 mil si vieš postaviť ukážkkový dom a nie byt, alebo si kúpiť domček pri mori - čo je môj neskromný sen.
...pribrzdite, lebo toto je téma o inom a nie o zhadzovaní jeden druhého....
Inak len tak medzi recou, vsetky Oravacky zijuce v Bratislave co ja poznam, chodia alebo ziju s plesatymi, bezzubymi, starymi rychlozbohatlykmi. Nemaju s tym problem. Tie baby nemaju sudnost.
Odkedy lezi Bratislava na Strednom Slovensku?
A to ako je podla teba stred. sl.?..Blava
nieee ja som traaapna BRATISLAVCANKA ty debilkoooo