Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mesacny plat

katty081

ahojte, som doktorandka a prijem, resp. štipendium cca 14000Sk (mam pred minimovkou, po nej sa mi štipendium zvyši)

dingo

nastastie nie, mam priatelku, obaja pracujeme vo viedni, obaja sme zo stredneho slovenska. ona zaraba o nieco menej, ale nie ovela. nebolo by to velke stastie ozenit sa s niekym, kto by si ma vzal iba pre peniaze... :-))

dingo

dozvedel som sa prave o tejto teme. pracujem vo viedni - oficialne - ako barman, 5 dni v tyzdni, hlavne v noci, cisty prijem aj so vsetkymi priplatkami mam cca 260 tisic. som tu uz 5. rok, zrejme tu aj zostanem. strava aj vacsina poplatkov je nizsia ako na slovensku. myslim, ze slovensko nema sancu dohonit v socialnom smere zapad ani za dvesto rokov. mam sice vysokoskolske vzdelanie (banska bystrica - gastronomia), ale robim barmana, najma kvoli peniazom. o dva roky planujem otvorit vlastny bar tu vo viedni, uz nebudem musiet tolko pracovat. som este mlady, tak mi to nerobi problem.

hmmmmm

anetka chcela by som mat tvoje problemy :)
no ale este vacmi by som chcela vediet, za co platis mesacne 100 tisic :)))

laskikvet

sisulka... ja pracujem ako kozmeticka na zivnost a dlho som bola stratova, ved vies, podnajom, dane odvody,material. Teraz to nie je tiez ziadna vyhra. cca. 8000.- v cistom :-( Ale nevzdavam to.