Ahojte. Kedze je to vsetko anonimne, zaujimamalo by ma aky je vas priemerny mesacny plat. Mohli by ste uviest aj mesto kde ste zamestnani, nazov pozicie, ci je to v hrubom alebo v cistom. Podla mna to zaujima aj vas tak do toho :-))
mesacny plat
Neviem koľko ale každý mesiac na platby mi treba 100.000, robím pre seba a beriem si keď potrebujem, ale asi by som si to mala začať kontrolovať. Čím viac tým horšie, viac povinností a záväzkov. Stredné Slovensko
To je pravda ale neprisli sme tu moralizovat, kto ako s nimi naraba to je kazdeho osobna vec.
nie je az tak dolezite kto ako zaraba, ale ako vie s peniazkami hospodarit
sasfsd...zavisi aj od regionu a od pozicie kolko zarabas. Ved napis, nikto nevie kto si.
co robi analytik kvality? btw, dobra tema. som si myslela, ze som na tom slusne, ale radsej ani nebudem pisat, lebo tusim len jeden clovek zaraba menej ako ja... cumim! ja co poznam ludi, nikto nezaraba taketo palky...
Ja ako kozmeticka zarabam 15 az 19.000.- v cistom, zavisi to od kalendarneho mesiaca. Najsilnejsi je november, december, najslabsi august. Bratislava.
kozmeticky, prosim kolko zarabate?
Pracujem v obcianskom zdruzeni pre romsku komunitu. Organizujeme stretnutia s detmi, mladymi ludmi,hudobne workshopy s muzikoterapiou. Musis mat hlboke socialne citenie aby si dokazala takuto pracu vykonavat. Ja to robim pre tych ludi nie pre peniaze.
Kamoška robí ako soc. pracovníčka v DD a zarába okolo 20000mesačne, plus dostáva rôzne odmeny....
pytam sa len tak, pretoze studujem socialnu pracu tu v KE na VŠ :-)
A rozmyslam , ci to chcem robit, kde, s kym, preco, ako ... :-)))
Ak sa smiem spytat, co tam robis, aku mas napln prace?