Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chystam sa podvieztdlhorocnu frajerku. Je to normalne?

Príspevok v téme: Chystam sa podvieztdlhorocnu frajerku. Je to normalne?
michal 24

Ahojte! Potrebujem poradit. Mam dlhorocny (6 rocny vztah) s partnerkou. Milujem ju, som s nou stastny a chcem si ju aj vziat za zenu. Dokonca aj v posteli nam to celkom klape. Problem je v tom, ze by som este pred svadbou chcel "skusit" aj inu zenu. V celom zivote som spal iba so sucasnou priatelkou a naozaj by som rad vyskusal aj nieco ine... Je to normalne? Bojim sa vycitiek svedomia, ale hovorim si, ze to ak to mam spravit, tak radsej teraz, ako po svadbe. Vdaka za akukolvek radu!

BeDelicious

akoze si v pohode???asi ocividne niesi,dokelu sak co potrebujes?kazda je rovnaka,kazda ma otvor na sexovanie,kazda ma prsia,kazda ma zadok...co viac potrebujes?ak si chces vyskusat nieco nove,to znamena ze asi uz nemas taky zaujem o svoju partnerku ako si mal predtym.ale mozem ta ubezpecit,ze ak sa vyspis s inou,vsetko sa zmeni.moj nazoj je ten,ze ked si chcem niekoho zobrat za manzelku,tak asi ju pred svadbou nepodvediem s inou predsa!!!!rozmyslaj...ale vy chlapi to mate tazke ja viem...ale aspon sa pokus

livia200006

mozno ti to bude pripadat smiesne co teraz napisem ale ak sa vyspis s inou tak uz sa nikdy nebudes moct cely odovzdat svojej priatelke ako pri sexe myslim a stale ju budes porovnavat s tou druhou a nakoniec ta tie pochybnosti uplne znicia....nerob to je to sice velke pokusenie ale stoji zato byt verny...

spametaj sa

Teraz ,alebo po svadbe mas to zajedno.Je to to iste.Ak chces skusat tak si pis ,ze to nikdy ,ale nikdy uz nebude take dobre ako to je teraz.No a prajem ti prijemny presun do temy Depresia.......

efe

to bude ešte len psina keď sa to dozvie tá tvoja. Potom zostaneš na ocot a môžeš šukať kade tade, možno dostaneš aj nejakú pohlavnú chorobu a to bude potom srandy kopec.A budeš len ticho spomínať ako ti bolo s ňou dobre. ha ha

airiana

rozhodne to nerob, pretoze naozaj ak sa to dozvie tak ty pre takuto blbost stratis zenu s ktorou si rozumies a pre nu by to bolo strasne tak jej to nerob aj ju lubis, fakt, nestoji ti to za to

monicka2509

a tebe by sa pacilo keby ti to urobila tvoja kocka?ako by si sa citil?ja by som to nerobila,vycitky svedomia su zle,nerob to,bud rad,ze mas kocku,vaz si ju,ona ta lubi ty ju lubis,nerob to

lolita22

keby som sa to dozvedela odkopla by som ta!(LASKA NELASKA!) SUHLASIM S MACHULKOU - DAJ MI KONTAKT NA TVOJU ZENU:)