Chystam sa podvieztdlhorocnu frajerku. Je to normalne?

Príspevok v téme: Chystam sa podvieztdlhorocnu frajerku. Je to normalne?
michal 24

Ahojte! Potrebujem poradit. Mam dlhorocny (6 rocny vztah) s partnerkou. Milujem ju, som s nou stastny a chcem si ju aj vziat za zenu. Dokonca aj v posteli nam to celkom klape. Problem je v tom, ze by som este pred svadbou chcel "skusit" aj inu zenu. V celom zivote som spal iba so sucasnou priatelkou a naozaj by som rad vyskusal aj nieco ine... Je to normalne? Bojim sa vycitiek svedomia, ale hovorim si, ze to ak to mam spravit, tak radsej teraz, ako po svadbe. Vdaka za akukolvek radu!

werka

som odjakziva realista a som rada, ze som pomohla. Ak chces daj mail, mozem napisat viac, lebo sem sa vsetko neda dat. Ak nie tak sa rozhodni ako chces....si predsa dospely:-))))ahoj

werka

paneboze, vsetci tu strasne moralizujete, pritom kazdy kazdeho podvadza. A co je na tom? Sme predsa ludia, chceme skusat nove veci a sme ako ludia aj omylny. Michal si chce uzit, tak nech si uzije. Spavam s muzom, kt ma dlhorocnu priatelku, je to len o sexe, on nelubi mna, ja jeho. Ja mu poskytnem vsetko to, co potrebuje v posteli a jeho priatelka sa zase o neho stara v ostatnych veciach. Je mi s nim dobre a chlapa na vazny vztah nehladam, naco, som mlada, tak si uzivam. Mala som 6rocny vztah, kt sa mal skoncit svatbou, ale nakoniec sa skoncil tazkym rozchodom, preto viem ako sa Michal citi, aj on bol moj prvy. Casto som nad tym rozmyslala, ake by to bolo s inym muzom, no po rozchode som zacala konat a uzivat si kazdu chvilu zivota. Takze Michal,ak chces, urob to, ona sa nemusi o nicom dozvediet, budes taky ako predtym, ibaze o poznanie niecoho noveho skusenejsi.
A teraz pre vsetkych, co sa ma chystaju oznacit ako rozbijacku vztahov, prip. inymi ,,krajsimi" nazvami: neobtazujte sa tuknut do klavesnice, nastvete len sami seba, mne je jedno co si o mne myslite, je mi dobre a vy sa tvarte, ze mate stastne vztahy...no nevera je vsade

jaja

ak ti to pomôže ku šťastiu, prosím... len aby si to neoľutoval... nechcela by som byť na mieste tvojej priateľky:-(

gabca

michal....ja som dievca a chapem ta....ale poradit ti fakt neviem.....kazdy sme iny a kazdy to aj inak nesie....ak ju naozaj lubis, skutocne milujes tak to nerob....ty uz musis vediet co mas v srdci

poliewoocka

Suhlasim s livia200006-nebudem ti tu moralizovat,toho sa tu uz popisalo...ale ak to urobis,nakoniec ta znici vlas´tne svedomie.ak nejake mas..a bude to este horsie.A k tym sviniarom a k***ám...ak suka neda,pes si nezaj**e...
ja by som neveru neodpustila

monky

ak ti ide len o sex mozem ti povedat ze po dlhorpocnom vztahu bude sex s inou babou o nicom pretoze nevie co mas rada a tak... a nikdy to nestoji za to nj. ale fakt to laka

michal 24

No tych, ktori ma odsudzuju, chapem... No a vy ostatni - vdaka za rady. Kazdopadne s frajerkou sa o tom rozpravat nemozem. Ona by to po prve v zivote nepochopila a po druhe - je silno veriaca... Nieco take jednoducho neprichadza do uvahy