Chystam sa podvieztdlhorocnu frajerku. Je to normalne?

Príspevok v téme: Chystam sa podvieztdlhorocnu frajerku. Je to normalne?
michal 24

Ahojte! Potrebujem poradit. Mam dlhorocny (6 rocny vztah) s partnerkou. Milujem ju, som s nou stastny a chcem si ju aj vziat za zenu. Dokonca aj v posteli nam to celkom klape. Problem je v tom, ze by som este pred svadbou chcel "skusit" aj inu zenu. V celom zivote som spal iba so sucasnou priatelkou a naozaj by som rad vyskusal aj nieco ine... Je to normalne? Bojim sa vycitiek svedomia, ale hovorim si, ze to ak to mam spravit, tak radsej teraz, ako po svadbe. Vdaka za akukolvek radu!

kikina

banan - ty mas za sebou nejaky normalny vyzrety vztah - ze sa chovas ako nejaky borec cico? co mrdas kazdy druhy den a podvadzas svoju priatelku na plne kolo - potom inak gratulujem - ked nie tak nechapem ten tvoj prispevok,ceee

banan

pozri ked ju chces podviest urob to teraz, ale sa uz k nej nevracaj, nema to zmysel. Sprav to teraz lebo ked v manzelstve pridu deti bude to drastak.

cmuqess

ach ludia, idim tu same reakcie proti jeho nevere. preco ale to potom v nasich vztahoch vyzera ako vyzera?
kde su vsetky tie svine (okrem michala 24, heh ani ten tu ni e je)ktore nas podvadzaju, a piče, ktore to s nimi robia?
ach som znechutená, teda, vlastne som rada, ze je vas tolko s takymto nazorom, ale som sklamaná ze aj tak nam nicia vztahy a zivoty dalsie ostatné bezcharakterné spiny, ktore/i podvadzaju a klamu.

neillinka

Mi je z teba na zvracanie. Pre toto sa mi rozpadol 6 ročný vztah,lebo moj ex sa tiez zlakol toho,ze bude mat len mna na cely zivot.Ale ja som to zistila,co on necakal.Potom mi plakal ze miluje len mna a chce byt navzdy len so mnou a toto bol len ulet.Ale uz bolo neskoro.Stratil moju doveru a hned som zrusila svadbu.Ak niekto podvedie raz,podvedie aj druhy krat.Vy ste asi vsetci uplne vygumovani tupci.A cudujte sa,ze je stale viac a viac lesbiciek.Nas k tomu normalne nutite.:-)

muvianaa

ked ju teraz podvedies tak neskor ona teba - myslis ze si zena nevsimnu ked ich chlap spal s inou zenskou - tie pohyby a vsetko je inak, parter - myslim ovsem ked ma charakter aspon, je nervoznejsi potom ak sa ma milovat - ach prepac - sexovat so svojou priatelkou potom ako ju podviedol a vsetko to upada - ty zacnes zrovnavat , ona zacne lutovat , ze je s tebou a potom to vseeetko vsetucko upadne a vyschne. A jedna milá poznamocka - NEMILUJES JU - ak ti len v mysli prebehne ze ju chces podviest - prajem ti aby potom na to prisla a aby ta skreli vycitky a dusili a potom aby ta opustila, podviedla- co jej silne posielam aj signaly aby prisla na to s akym chujom si zacala,a nakoniec az vtedy az ,,VTEDY,, pochopis co stratis - a uvidis nebude toho malo.

sahdkqsha

mozno by neuskodilo, keby kazdy prispievajuci napisal svoj vek, vzdelanie a dlzku prezitych vztahov. obavam sa, ze je to normalne, mam za sebou tri dlhe vztahy a tento uz chcem navzdy, ale napriek tomu sa tuzbe po inej vagine neubranim. rozdiel je ten, ze sa to nechystam zrealizovat, ale pokial si mal len jednu kočku, raz to urobis. najrozumnejsi mi pripada navrh, prekonzultovat to (citlivo a opatrne) s frajerkou. ak na to nema ani pomyslenia, kasli na to.