Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chystam sa podvieztdlhorocnu frajerku. Je to normalne?

Príspevok v téme: Chystam sa podvieztdlhorocnu frajerku. Je to normalne?
michal 24

Ahojte! Potrebujem poradit. Mam dlhorocny (6 rocny vztah) s partnerkou. Milujem ju, som s nou stastny a chcem si ju aj vziat za zenu. Dokonca aj v posteli nam to celkom klape. Problem je v tom, ze by som este pred svadbou chcel "skusit" aj inu zenu. V celom zivote som spal iba so sucasnou priatelkou a naozaj by som rad vyskusal aj nieco ine... Je to normalne? Bojim sa vycitiek svedomia, ale hovorim si, ze to ak to mam spravit, tak radsej teraz, ako po svadbe. Vdaka za akukolvek radu!

anonymus

werka zober si to z tej druhej strany,ty mas priatela,ktoreho lubis on teba,peries mu ,varis,zehlis a prides na to,ze on spi s inou ako by ti bolo?

werka

pisem preto, lebo mam otvorene oci:-)))ten vztah sa neskoncil svatbou z ineho dovodu, nie ze by ma partner podvadzal, ale to je do inej temy...

hahaha

Neviem preco werka pise,ze kazdy kazdeho podvadza...Asi sa ta svadba nekonala,ze ju priatel podviedol???Neviem,ale na Michalovom mieste by som to nerobila.Stoja ti tie vycitky svedomia za to???Tak nebud chrapun a rozid sa s priatelkou a nahanaj druhe a nie taketo veci robit!!!Ked si stastny,tak si stastny a nechyba ti nic...Ale tebe asi nieco chyba....

monicka2509

prajem ti,aby ked budes po usi zalubena aby ta priatel podvadzal a aby si sa to dozvedela,uvidis ako ti bude potom,budes sa citit ako spina..uvidis..

krisha

jasne, ja ti ho neberiem, len ho nezdielam spolu s tebou. To je moj zivotny nazor a menit ho v blizkej buducnosti nemienim, pretoze mi je dobre:-))))

jaja

a čo mu chceš písať, ako podvádzať frajerku aby sa o tom nedozvedela, alebo podobné rady? nevyrývam, len mi to napadlo pri čítaní tvojich riadkov... podla mna je podvod svinstvo a porušenie dôvery vo vzťahu a ublíženie 2 strane...

jaja

werka- jasne hovor za seba. tiež som mala vzťahy, kde som podvádzala, ale to znamenalo, že som neľúbila, alebo že niečo chýbalo. podla mna ked to spraví 1x , kde je napísané, že to nespraví aj 2-3...x? nemoralizujem, ale podla mna je taký vzťah vopred odsúdený na zánik, ale to je len môj skromný názor.