po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex

jedinymaznacik

nečítal som o čom sa tu bavíte ale zaujala ma otázka. takže prvé bozkávanie - bez chodenia s niekym som mala v 13. a prvy sex tiez bez chodenia v 16. nie je barz na co spominat, ale aspon sa na tom terez smejemm ze som si to predstavovala inac =D

kocur23

s priatelkou sme sa spoznali na nete na hodinku nato stretli, hodinku nato bozkavali, dalsi den nato mali sex a po piatom dni sexu sa dali dokopy. Cudne ale vrhli sme sa na seba ako macky.
Proti gestu ziaden disputat, niekomuto to klapne po roku niekomu po hodine:)

Summer_

hranolka252 ahoj, myslim si ze pol roka je uz dost casu, ale vzhladom na to, ze ked budete s priatelom pol roka budes mat len cerstvych 16, pockala by som dlhsie. Aj rok chodenia. Naozaj sa neni kam ponahlat. Ja som sa s mojim priatelom prvy krat vyspala ked som mala 17 /skoro uz 18/ a s odstupom casu mam pocit ze to bolo dost skoro a mohla som este chvylku pockat. Ale nelutujem to, pretoze sme este stale po 2 rokoch spolu :) ale na tvojom mieste by som pockala, nevies co sa moze stat, mozno sa rozidete /samozrejme ti to neprajem/ a potom by si lutovala ze to bolo tak skoro a este si s nim ani nezostala. Teraz mas asi pocit, ze uz si na to dost stara, ale neskor to budes vnimat inak a okrem toho, daju sa robit aj ine velmi pekne veci v posteli a nemusi to byt sex :) A hlavne nedaj na nijake nedozrete rady kamaratok :) pa

hranolka252

hmm...hojte..mam o 3mesiace 16....frajera mam tiez 3 mesiace....prva pusa padla prvy den nasho zaciatku po kine:)...ae taka ...iba s perami..nie francuzky bozk..ten prisiel asi po tyzdny....prvy petting bol po mesiaci a pol...a sex by som uz cela..ece pockam....hmm....by som sa cela spytat na vas nazor ci pol roka.....je uz dost casu....vo vztahu na pvry sex....dik:)

srnka252

vôbec sa neboj že máš nejaký blok v hlave, ja som prvý krát mala so svojím priatelom sex až po roku chodenia

ahaaha

Ja a môj priateľ sme sa poznali cez internet, písali sme sa dlho a keď konečne prišiel na Slovensko, tak sme si pusu dali hneď. A po pár dňoch prišiel sex. Cítila som to tak, ja som ho zviedla, on by čakal. Ale vzhľadom na môj zdravotný stav som to spravila skoro a neľutujem to. A nepovažujem sa za pobehlicu, s iným by som možno nespala ani po mesiaci, dvoch či troch. Ale s mojím priateľom jednoducho áno.